Στιγμές από το Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα (pics-vid)


Mε πολλές χιλιάδες επισκέπτες να το τιμούν με την παρουσία τους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Λάρνακα το τέταρτο φεστιβάλ προσφοράς της εταιρείας πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες και στόχος ήταν η ενίσχυση του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα στην προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο με μεγαλύτερες δυνατότητες εξυπηρέτησης για πρόωρα νεογνά. Για το σκοπό αυτό η διεύθυνση της εταιρείας ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρέδωσε στο σύνδεσμο επιταγή ύψους €25,000.

Το φεστιβάλ περιλάμβανε καλωσόρισμα από τον Ολυμπιονίκη μας Παύλο Κοντίδη,  τον πρωταθλητή Ράλι Σίμο Γαλαταριώτη και αγαπημένους ποδοσφαιριστές των παιδιών και των φιλάθλων που μετέχουν στον Σύνδεσμο ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Με ζωντανή μουσική χορούς και σχεδόν 30 περίπτερα ψυχαγωγίας και πώλησης εδεσμάτων η Λάρνακα επιβεβαίωσε ότι το φεστιβάλ Προσφοράς της εταιρείας ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη. Η κορύφωση του φεστιβάλ έλαβε μέρος με συναυλία του συγκροτήματος MELISSES.

Μια όμορφη βραδιά προσφέρουν αυτή τη στιγμή στην πλατεία Ευρώπης οι MEΛΙΣΣΕΣ

Posted by City of Larnaka on Sunday, September 23, 2018

 

 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το χθεσινό Φεστιβάλ

   


Κύριες Ειδήσεις





Translate »