Breaking News

Σε μια άκρως Χριστουγεννιάτικη διάθεση το VIP Flower Boutique μας περιμένει σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο του πάρτι


Τα πάντα έτοιμα και στη θέση τους στο VIP Flower Boutique, στην Στρατηγού Τιμάγια το οποίο σήμερα, όπως και κάθε χρόνο υποδέχεται με το δικό του τρόπο τα Χριστούγεννα μαζί με πελάτες, φίλους και συνεργάτες.
Ήδη το κατάστημα έβαλε εδώ και λίγες ημέρες τα γιορτινά του και η διακόσμηση του σε ταξιδεύει σε όμορφες Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες. Μικροί Άγιοι Βασίλιδες, φωτεινά ελαφάκια, χιονάνθρωποι κ.α κοσμούν το κατάστημα προκαλώντας του πελάτες που το επισκέπτονται καθημερινά.
Έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος από το χώρο του στη διακόσμηση σπιτιού με επιλεκτική σειρά σε είδη διακόσμησης που αποτελούνται από μοναδικά κομμάτια από μαξιλάρια, μπιμπελό, καθρέπτες, βάζα κ.α. με άποψη VIP !
 
Το μοναδικό του concept
Πέρα από τη νέα σειρά Home&Deco, έχει εδραιωθεί στο χώρο της ανθοδημιουργίας απίστευτες δημιουργίες από φρέσκα λουλούδια, καταπληκτικές συνθέσεις με φυτά κατάλληλα για δώρο ή και για το δικό σας χώρο. Επίσης, ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης χώρων υποδοχής όπως ξενοδοχεία, γραφεία και άλλα. Έχει αναδειχθεί στο χώρο των events όπως γάμους, βαπτίσεις και επιχειρηματικές διοργανώσεις, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Το VIP Flower Boutique είναι μοναδικό και έχει κερδίσει τις καρδιές μας και της πόλης μας !
Για πληροφορίες: 70001197, Σμυρνης 24 (εναντι Mcdonalds Drive Thru)
  


Κύριες Ειδήσεις





Translate »