Breaking News

Ρένος Ανδρέου: Η σκληρή δουλειά τώρα αρχίζει


Στη δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας για ικανοποίηση των αναγκών διαμονής των γονέων των παιδιών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ και άλλων νοσοκομείων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, προχωρά το φιλανθρωπικό ίδρυμα Ronald McDonald House Charities of Cyprus, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου της 27ης  Οκτωβρίου 2017.

O κ. Ρένος Ανδρέου, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ronald McDonald House Charities of Cyprus, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέφερε:

Έχω λάβει αμέτρητα συγχαρητήρια μηνύματα από τους διαδυκτιακους μου φίλους για την χθεσινή υπογραφή με το Υπουργείο Υγείας και την σημερινή μου παρουσία στο Σίγμα .
Το νερό μπήκε στο αυλάκι για την πραγματοποίηση του μεγαλεπήβολου μας έργου . Την δημιουργία Ξενώνων Φιλοξενίας για τους γονείς των παιδιών που νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο .
Εδώ θέλω να τονίσω ότι η προσπάθεια αυτή ήταν συλλογική και με κανένα τρόπο δεν δέχομαι όλα τα εύσημα και τα μπράβο για τον εαυτό μου .
Υπάρχουν και οι άξιοι συνεργάτες μου ( Eleni Kolokasides ,Katerina Andreou, Koulis Damala, Stella Eleftheriadou , ο δικηγόρος μας και μέλος του Συμβουλίου Michalis Michael και οι δυο γιατροί Νίκος Θεμιστοκλεους και Αντρεας ΧΔημητριου που ήταν πάντα στο πλευρό του Ιδρύματος . Τους ευχαριστώ όλους θερμά διότι χωρίς την συμπαράσταση τους δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φθάσει μέχρι εδώ . Ένα είναι το σίγουρο όμως ….
Η σκληρή δουλειά τώρα αρχίζει ?



Κύριες Ειδήσεις





Translate »