Breaking News

Πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Λατομείων ο Λατούρος


Στην προεδρία του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Λατομείων (UEPG) εξελέγη ο Αντώνης Αντωνίου Λατούρος κατά τη διάρκεια της εκλογικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Κίελο της Γερμανίας, στις 18 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση, το κεντρικό μήνυμα στο  Επιχειρηματικό Πλάνο του νέου Προέδρου του UEPG ήταν «προωθώντας μια βιώσιμη βιομηχανία, ουσιώδη για την Οικονομία και την ποιότητα ζωής στην Ευρώπη».

«Ακόμα και μια μικρή χώρα, ένας μικρός Σύνδεσμος, μπορεί να αναλάβει την Προεδρία του UEPG», δήλωσε. Υπογράμμισε ότι νιώθει περήφανος που αναλαμβάνει την Προεδρία του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Λατομείων.

Η εκλογή του κ. Λατούρου στην Προεδρία αντανακλά επίσης το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή βιομηχανία αδρανών υλικών αποτελείται κυρίως από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, των οποίων η φωνή είναι σίγουρο ότι θα ακουστεί, αναφέρεται.

Πρώτος Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Armin Richter (FSKI, Austria), δεύτερος Αντιπρόεδρος ο Nigel Jackson (MPA, UK) και Ταμίας η Leonie van der Voort (Cascade, Netherlands).

Ο Αντώνης Αντωνίου Λατούρος είναι επίσης Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Σκυροποιών (ΠΣΣ) και Διευθύνων Σύμβουλος της M.S.C. Latouros Investments Ltd. Σημειώνεται ότι ο ΠΣΣ είναι πλήρες μέλος, εξαιρετικά ενεργό στον UEPG από το 2010 και ο Αντώνης Αντωνίου Λατούρος διετέλεσε Πρώτος Αντιπρόεδρος από το 2018 μέχρι την εκλογή του στην Προεδρία.

Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »