Breaking News

Παρουσίαση επιχείρησης: Chr. Marinou & Co Auditors – Accountants Ltd


Σε μια επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε στο Ελεγκτικό – Λογιστικό γραφείο Chr. Marinou & Co. Auditors – Accountants Limited συναντήσαμε τον κ. Χρίστο Μαρίνου, Διευθύνων Σύμβουλο του γραφείου, άτομο με μακρά ιστορία και εμπειρία στο Λογιστικό- Ελεγκτικό επάγγελμα.

Ο κ. Χρίστος Μαρίνου μας έδωσε μια πλήρη ενημέρωση για τα Λογιστικά και Ελεγκτικά δρώμενα της Κύπρου, καθώς επίσης και για την μεταφορά της έδρας του γραφείου του στoν καινούργιο χώρο του στην οδό Ηνωμένων Εθνών 14, Κ & Λ Κωνσταντή Κώρτ 6042, 4ος  Όροφος στην Λάρνακα. Η καινούρια διεύθυνση ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου 2016 και τα νέα τηλέφωνα/φαξ είναι 24-660390 / 24-660399.

Στην επίσκεψη μας στο  γραφείο της εν λόγω εταιρείας είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από κοντά για την άρτια διοργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της. Το γραφείο συνδυάζει νέες μοντέρνες εγκαταστάσεις με νέο ζεστό περιβάλλον προς τους πελάτες. Με την νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται μπορεί να αντεπεξέλθει των δυσκολιών και απαιτήσεων των σημερινών οικονομικών συνθηκών και στην εφαρμογή των νομοθεσιών και κανονισμών του Τμήματος Φορολογίας και στην Εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών/Ελεγκτικών Προτύπων.

Το γραφείο, μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, λειτουργεί κάτω από τους αυστηρούς κανονισμούς που διέπουν το Ελεγκτικό επάγγελμα και κατέχει τα κατάλληλα πιστοποιητικά ως εγκεκριμένοι Λογιστές- Ελεγκτές τόσο από Κύπρο αλλά και από τους ΑCCA Αγγλίας .

Επίσης ο κ. Χρίστος Μαρίνου μας έδωσε μία πλήρη ενημέρωση για τις υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο του.

Ανάμεσα σε άλλα προσφέρονται Ελεγκτικές, Λογιστικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πελάτες στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Επίσης προσφέρονται γραμματειακές υπηρεσίες και άλλες υπηρεσίες Οικονομικής-Συμβουλευτικής φύσεως όπως οικονομικές μελέτες για σκοπούς τραπεζών και  άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς.

Η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που διαθέτει το γραφείο, βοηθούν τους πελάτες τους στην τήρηση των κανονισμών και νομοθεσιών του Τμήματος Φορολογίας, των Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Έφορου Εταιρειών. Όλα αυτά θεωρούνται σημαντικά στοιχεία για τους πελάτες τους για  να βελτιώσουν την λειτουργία της επιχείρησης τους ώστε να προσαρμόζεται στο σημερινό οικονομικό σκηνικό.

Με την πολυετή πείρα των ηγετικών στελεχών του γραφείου, ο Διευθύνων Σύμβουλος Χρίστος Μαρίνου FAΙΑ, IFA, ο Διευθυντής του Ελεγκτικού τμήματος Νικόλας Σώζου BA,MA,FCCA και ο Μαρίνος Μαρίνου BA (Accounting – Finance) μαζί με το προσωπικό τους που έχει στο ενεργητικό του  πολύχρονη εμπειρία, είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με επαγγελματισμό.

Αυτό που διακρίνει  το  Ελεγκτικό γραφείο του Chr. Marinou & Co. Auditors – Accountants Limited και το κατατάσσει σε ψηλά επίπεδα επαγγελματισμού, είναι η σοβαρότητα και ο σεβασμός προς τους πελάτες του.

Ευχόμαστε κάθε πρόοδο στο κ. Χρίστο Μαρίνου και στο Ελεγκτικό γραφείο του Chr. Marinou & Co. Auditors – Accountants Limited ώστε να συνεχίσει την πολυετή ποιοτική του προσφορά στο ξεχωριστό τομέα που δραστηριοποιείται.

 

H παρουσίαση δημοσιεύτηκε στο Free Press περιοδικό της πόλης μας, L.A.Voice στο τεύχος Μαρτίου – Απριλίου

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »