Breaking News

Παράδοση Δύο Πολυτελέστατων Έργων Από Την Africanos Properties Developers Ltd Για Το 2018


Λίγες ημέρες προτού αποχαιρετήσουμε το 2018 και μήνες νωρίτερα από ότι αρχικά υπολογιζόταν η Africanos Property Developers Ltd έρχεται να παραδώσει δύο νέα έργα στην πόλη της Λάρνακας.

 

Η Εταιρεία χωρίς καμία καθυστέρηση άρχισε ήδη την παράδοση των ολοκαίνουργιων διαμερισμάτων της στους ιδιοκτήτες της. Η παράδοση των έργων αφορά τα δύο έργα Town Residences και Mackenzy Hill Residences.

Αρχή έγινε με το έργο Town Residences στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Λάρνακας άρχισε να παραδίδεται ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου στους ιδιοκτήτες του και σειρά πήρε το Mackenzy Hill Residences στην γνωστή παραλιακή περιοχή του Μακένζι.

 

 

Απόλυτα ευχαριστημένοι και σε κλίμα πλήρης ικανοποίησης οι αγοραστές ήταν σε θέση να παραλάβουν τα κλειδιά του διαμερίσματος τους το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπαν ήταν πέραν των προσδοκιών τους αφού τόσο από θέμα ποιότητας όσο και από θέμα εξυπηρέτησης δεν ήταν τίποτα λιγότερο από αυτό που περίμεναν.

Η Africanos Developers  και η ομάδα της αφήνει πίσω της ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά ενώ ακολουθεί μια εξίσου ενεργή χρονιά του 2019 μέσα στην οποία πρόκειται να παραδώσει 6 νέα έργα στο κοινό της Λάρνακας τα οποία έργα βρίσκονται ήδη υπό ανέγερση σε διάφορα σημεία -κλειδιά της πόλης.

 

 

Η εταιρεία Africanos Property Developers  υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να δίνει στον αγοραστή την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Εταιρείας στο +357 24828161 ή μέσω της ιστοσελίδας www.africanosproperties.com

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »