Breaking News

Παγωτά PAPAFiLiPOU: Στο τιμόνι η νέα γενιά (Βίντεο)


Για τα σχέδια ανάπτυξης των εξαγωγών σε νέες χώρες, αλλά και την ανάληψη θέσεων κλειδιά στην εταιρεία από τη νέα γενιά, μιλάει στο InBusinessNews o Γενικός Διευθυντής της P&P Ice Cream Group Παναγιώτης Παπαφιλίππου.

Από την ίδρυση της εταιρείας Παγωτά PAPAFiLiPOU (P&P Ice Cream) ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου έθεσε συγκεκριμένους όρους και ασφαλιστικές δικλίδες ούτως ώστε να διατηρηθεί η καθαρότητα της οικογενειακής ταυτότητας της εταιρείας για τις δεκαετίες που θα ακολουθούσαν.

Σήμερα, η Παγωτά PAPAFiLiPOU εισέρχεται σε μια νέα εποχή με μέλη της νέας γενιάς και από τις δύο οικογένειες, Παπαφιλίππου και Χριστοφόρου, να αναλαμβάνουν τα ηνία, ενώ τα εγγόνια των ιδρυτών είναι επίσης έτοιμα να αναλάβουν δράση. Τη θέση της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας αναλαμβάνει η Στέλλα Παπαφιλίππου, η οποία – όπως την χαρακτηρίζει ο πατέρας της – είναι ένα ανήσυχο πνεύμα με ισχυρούς στόχους για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας, ιδιαίτερα στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Από τέλη Αυγούστου εξαγωγές παγωτού και στην Αφρική

Ερωτηθείς εάν το παγωτό είναι όντως ένα εποχικό προϊόν ο κ. Παπαφιλίππου απάντησε με χαμόγελο λέγοντας πως έτσι πιστεύει ο Κύπριος καταναλωτής, γιατί έτσι έμαθε από τους παππούδες και γιαγιάδες του. «Το παγωτό είναι ένα πολύ θρεπτικό και ωφέλιμο προϊόν και μπορούμε να το τρώμε ολόχρονα», σημείωσε ο κ. Παπαφιλίππου.

Καταλήγοντας, ο Γενικός Διευθυντής της P&P Ice Cream Group, δήλωσε πως, όσο αφορά τα παγωτά, η εταιρεία λαμβάνει πάντα υπόψη τις προτιμήσεις και ιδιαιτερότητες του καταναλωτή και συνεχίζει να καινοτομεί με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού.

Διαβάστε ακόμη: PAPAFiLiPOU Ice Cream: Νέες επιλογές στην γκάμα



Κύριες Ειδήσεις





Translate »