Breaking News

Πάσχα Deluxe στα Lidl


Πιο πλούσια γκάμα προϊόντων από 30 Μαρτίου

H Lidl υποδέχεται και φέτος το Πάσχα δίνοντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ενισχύσει το Πασχαλινό του τραπέζι με μία πιο πλούσια γκάμα προϊόντων Deluxe από 30 Μαρτίου.

Τα τσιπς πατάτας με μέλι και μουστάρδα, γλυκιά τσίλι και πάπρικα ή αλάτι και πιπέρι ή το ισπανικό Jamón Serrano σε φέτες και Ιταλικό σαλάμι με μάραθο σε φέτες, αποτελεί επιλογή για ορεκτικό ή μαζί με το κρασί.

Το Deluxe ριζότο Carnaroli αποτελεί ένα εύκολο και εκλεκτό γεύμα, διαθέσιμο σε 4 γεύσεις: ραντίτσιο, τρούφα, σπαράγγια ή μανιτάρια.

Επιλέγοντας ανάμεσα σε μια ποικιλία Deluxe θαλασσινών με βασιλικό, κατεψυγμένα ενισχύετε ιδανικά το Πασχαλινό σας τραπέζι.

Το άλειμμα τυριού με μαύρη τρούφα και μανιτάρι, αρωματικές ελιές Καλαμών και τυρί φέτα ή με τρυφερό άγριο σολoμό και κόκκους καφέ arabica, είναι ένας υπέροχος τρόπος να νοστιμίσει το ψωμί ή η πίτα.

Προσφέρεται επίσης πατέ με αφρώδη οίνο, με κρέας γαλοπούλας και cranberries, κρέας ελαφιού, μανιτάρια και cranberries ή με κρέας γαλοπούλας και συκώτι πάπιας.

Μετά από ένα μοναδικό γεύμα ή δείπνο με τσουρέκι με γέμιση κάστανο ή βανίλια και πραλίνα φουντουκιού, ή κάποιο από τα υπέροχα Deluxe γλυκά:

Deluxe παγωτό ρολό με κρέμα-φράουλα ή καπουτσίνο ή παγωτό βανίλια Bourbon ή μια Deluxe Crème Brulée.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »