Breaking News

Νέο Wagamama. Aπό σήμερα, 5η Απριλίου η Λάρνακα απολαμβάνει «απλά, ασιατικά και νόστιμα»!


To βραβευμένο πανασιατικό εστιατόριο wagamama, με πέραν των 10 χρόνων παρουσίας στην Κυπριακή αγορά, τώρα και στη Λάρνακα. Το εστιατόριο που κατάφερε να μας μυήσει στο δίπτυχο «σωστή διατροφή-απολαυστική εμπειρία» και να καθιερωθεί ως ο κατ’ εξοχήν προορισμός ασιατικών γεύσεων, επεκτείνεται τώρα και στην καρδιά της πόλης της Λάρνακας.

Tο νέο wagamama προσφέρει μια πανδαισία γεύσεων σε ένα αρμονικό και χαλαρό περιβάλλον, φτιαγμένο με απλά υλικά, για την καλύτερη ανάδειξη των πολύχρωμων πιάτων wagamama! Ο άριστα διαμορφωμένος και φιλόξενος χώρος του, το προσεγμένο ντεκόρ, τα ζεστά χρώματα και ο κατάλληλος φωτισμός, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να είναι το κάθε γεύμα μία ευχάριστη εμπειρία.

Σε κεντρική τοποθεσία της Λάρνακας, στη Λεωφ. Γρηγόριου Αυξεντίου απέναντι από την Αμερικανική Ακαδημία, θα μπορεί πλέον κανείς να εξερευνήσει τα καλά κρυμμένα γευστικά μυστικά της υψηλού επιπέδου ασιατικής κουζίνας. Αυθεντικές γεύσεις, εμπνευσμένες από όλες τις χώρες της Ασίας και πιάτα που ετοιμάζονται φρέσκα μπροστά στα μάτια του πελάτη. Μοναδικές επιλογές σε noodles, curry, sushi, donburi, ramen και σαλάτες που θα εντυπωσιάσουν.

Επισκεφτείτε προσεχώς το νέο Wagamama στη Λάρνακα, χαλαρώστε στη μοναδική του ατμόσφαιρα και απολαύστε αγαπημένες γεύσεις ασιατικής κουζίνας.

Wagamama. Positive eating, positive living!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »