Breaking News

Νέα χορηγική συνεργασία Κοντίδη και RCB Bank


Τη σύναψη νέας χορηγικής συνεργασίας ανακοίνωσαν σήμερα ο Κύπριος Ολυμπιονίκης Ιστιοπλόος Παύλος Κοντίδης και η RCB Bank με απώτερο στόχο τις μεγάλες επιτυχίες του κυπριακού αθλητισμού.

RELATED ARTICLES

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Παύλος Κοντίδης είπε αρχικά πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο η επιλογή ενός από τους μεγαλύτερους, πιο αξιόπιστους και σταθερούς τραπεζικούς οργανισμούς του τόπου να συνδέεται μαζί του και να τον στηρίζει.

«Αυτή η στήριξη είναι πάρα πολύ σημαντική για μένα γιατί με αφήνει απρόσκοπτα να κάνω την προετοιμασία μου στο εξωτερικό και να μπορώ να έχω ότι χρειάζομαι ώστε να φέρνω διακρίσεις στο νησί μας», είπε, και σημείωσε πως σύμφωνα με την πρόσφατη παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται στη 2η θέση, ένα μόλις βαθμό πίσω από την κορυφή, ενώ πρόσφατα κέρδισε και το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γαλλία.

Ο Κοντίδης είπε πως η σχέση με την RCB Bank είναι αμφίδρομη και δεν είναι καινούργια. Ευχήθηκε η συνεργασία να είναι γουρλίδικη και «με το λογότυπό της στο πανί μου να ταξιδεύουμε τον κόσμο και να γράφουμε καινούργιες αθλητικές επιτυχίες για την Κύπρο μας με όνειρο το Τόκιο το 2020».

Ο Παύλος Κοντίδης προσέφερε ως δώρο στην Τράπεζα το πανί με το οποίο έκανε προπόνηση πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της RCB Bank Παναγιώτης Λοϊζίδης είπε στη δική του παρέμβαση στη συνέντευξη Τύπου πως η γνωριμία με τον Παύλο Κοντίδη δεν ξεκινά εδώ, αλλά είναι μια σχέση αμφίδρομη που προσφέρει περηφάνια στην Τράπεζα και βοηθά τον Παύλο στην τεράστια προσπάθειά του για να κρατά τον πήχη τόσο ψηλά και να τιμά την Κύπρο.

Σε σχέση με τη συμφωνία της Τράπεζας με τον Κοντίδη, αυτή περιλαμβάνει κάποιες εμφανίσεις, την εμφανή παρουσία της RCB Bank στον εξοπλισμό του, σε συνεντεύξεις του και αλλού. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της RCB αναφέρθηκε στη δέσμευση της Τράπεζας για αειφόρο ανάπτυξη της κοινωνίας και στήριξη προς τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Ο επικεφαλής των δικτύων των καταστημάτων της Τράπεζας Κυριάκος Μιχαηλίδης μίλησε για την ιστορία και τα δεδομένα της Τράπεζας. Όπως είπε, η RCB ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια και μέσα από αυτά μεγάλωσε και αύξησε σημαντικά την παρουσία και τις επενδύσεις της στην Κύπρο.

Σημείωσε πως η Τράπεζα ακολούθησε τα σωστά τραπεζικά πρότυπα και αποφεύγοντας την έκθεση σε ΜΕΔ και άλλα προβλήματα που ταλανίζουν το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου. Σήμερα, η Τράπεζα είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Κύπρο από πλευράς ενεργητικού και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM).

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »