Breaking News

Μ. Παναγίδης: Νέος Γενικός Διευθυντής Σκλαβενίτη Κύπρου


Καθήκοντα νέου Γενικού Διευθυντή στην αλυσίδα υπεραγορών Σκλαβενίτης Κύπρου ανέλαβε ο Μιχάλης Παναγίδης ο οποίος διετέλεσε εμπορικός διευθυντής των υπεραγορών Carrefour Κύπρου πριν την εξαγορά τους από τον όμιλο Σκλαβενίτης ΑΕ. Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Παναγίδης διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με κατευθείαν line of report στους αδελφούς Σκλαβενίτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Παναγίδης αναλαμβάνει το μεγάλο έργο την αναδιοργάνωσης του οργανισμού και των υπεραγορών στην Κύπρο. Η αρχή έχει ήδη σηματοδοτηθεί με τις αλλαγές που σημειώνονται στην ιεραρχία με απώτερο στόχο την ανανέωση και την φρεσκάδα του προσωπικού, ιδιαίτερα τα διευθυντικά στελέχη και τις αλλαγές στους διευθυντές των καταστημάτων. Την ίδια ώρα, θα πρέπει να αναμένονται κι άλλες αλλαγές.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Παναγίδης καλείται να αναλάβει τα ηνία ενός πολύ μεγάλου οργανισμού σε ένα έντονα ανταγωνιστικά περιβάλλον, αυτού του grocery retail.

Ανάμεσα στου στόχους του περιλαμβάνονται, πρώτο να ανανεώσει και να εμπνεύσει την ομάδα, δεύτερο να συνεχίσει με γρήγορους ρυθμούς την αναδιαμόρφωση και ανακαίνιση των καταστημάτων ούτως ώστε να συνάδουν με την φιλοσοφία Σκλαβενίτης και τρίτο να κερδίσει το χαμένο έδαφος για τις υπεραγορές Σκλαβενίτη, ανακτώντας τα μερίδια αγοράς.

Ο Μιχάλης Παναγίδης εντάχθηκε στον Όμιλο CHRIS CASH & CARRY – CARREFOUR το 1998 και μέχρι το 2000 κατείχε τη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ. Σπούδασε international business and marketing στο University of London και ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές του σπουδές το 2009, με μεταπτυχιακό στο ALBA Graduate Business School.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »