Breaking News

Με το νέο της γραφείο στη Λάρνακα συνεχίζει τη πορεία της η Δικηγορική εταιρεία ” Τζοβάνης Κουζάλη”


Η δικηγορική εταιρεία Τζιοβάνης Κουζαλής Δ.Ε.Π.Ε – ιδρύθηκε το 2004 από το διευθυντή και Διευθύνων Σύμβουλο Τζιοβάνη Κουζαλή. Σήμερα λειτουργούν 2 γραφεία στο Παραλίμνι, 1 στην Πάφο, 1 στη Λεμεσό και το νεότερο γραφείο μας στη Λάρνακα ξεκίνησε τις δραστηριότητες του τον Απρίλιο του 2017.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει διευρύνει το φάσμα των πελατών της δραστηριοποιούμενη πλέον και σε άλλες χώρες, εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω 5 διεθνών γραφείων. Συγκεκριμένα, λειτουργούν γραφεία της εταιρείας στο Λίβανο, στην Ελλάδα, στο Ντουμπάι, στο Μπαχρέιν και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στα άμεσα πλάνα της εταιρείας είναι και η λειτουργία δεύτερου γραφείου στο Λίβανο, όπως επίσης και 2 καινούργια γραφεία στο Ιράν και στην Ινδία.

Ο Τζιοβάνης Κουζαλής είναι πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου Sheffield στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MA International Comparative and Business Law από το London Guildhall University. Μετά από 12 χρόνια εργασίας στο Λονδίνο, αποφάσισε να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του και να ανοίξει ένα δικό του γραφείο. Τα τελευταία χρόνια, συνδυάζει τη δικηγορική τέχνη με τη διδασκαλία, αφού ακολουθεί παράλληλα ακαδημαϊκή πορεία ως λέκτορας στο  UCLAN University Cyprus.

Το γραφείο G. Kouzalis LLC αποτελείται από 18 άτομα προσωπικό,συμπεριλαμβανομένων 9 καταρτισμένων δικηγόρων και 9 συνεργάτες ως (paralegal staff), διοικητικό προσωπικό, γραμματείς και υπεύθυνη λογιστηρίου. Το γραφείο αγγίζει πολλές πτυχές της νομικής επιστήμης, από Δικαστηριακές υποθέσεις (Οικογενειακό – Κληρονομικό και Ποινικό Δίκαιο, Συμβουλές για Δάνεια σε ελβετικά φράγκα κ.α.) προσφέροντας επίσης νομική υποστήριξη αναφορικά με Μεταβιβάσεις Περιουσιών, Προετοιμασία Συμβολαίων, Διαδικασίες Immigration και Άδειες Μετανάστευσης, Μεταφορές Τίτλων ιδιοκτησίας, Εγγραφή Εταιρειών, Σύσταση Διαχειριστικών Επιτροπών και άλλα πολλά.

Αναλαμβάνει υποθέσεις που αφορούν τράπεζες και κτηματικά θέματα. Πολιτική της G. Kouzalis LLC είναι να παρέχει αμερόληπτες νομικές συμβουλές σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της υπόθεσης και φυσικά το συμφέρον του πελάτη. Η κάθε υπόθεση τυγχάνει χειρισμού από το ανάλογο τμήμα της εταιρείας, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό.

Τέλος, η εταιρεία είναι μέλος σε διάφορους οργανισμούς όπως το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Cyprus Russian Business Association, το Cyprus UK Business Association και φυσικά τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο.

 

Το άρθρο δημοσιεύεται στο free press περιοδικό της πόλης μας L.A VOICE, τεύχος 59 το οποίο κάτω μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »