Με μειωμένες τιμές γιορτάζει τα 20χρόνα το Karydas Drive & Fly


Είκοσι χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Karydas Drive & Fly, το πρώτο Airport Valet Parking της Κύπρου, και το  γιορτάζει προσφέροντας μειωμένες τιμές στους ταξιδιώτες. Οι μειωμένες τιμές ισχύουν μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Σε μια εποχή έντονου και ενίοτε αθέμιτου ανταγωνισμού, το Karydas Drive & Fly καταφέρνει να διατηρείται ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, οι οποίοι επιλέγουν την υπηρεσία Valet Parking (δηλαδή παραλαβή και παράδοση από το κτίριο του αεροδρομίου), επιλέγοντας παράλληλα να αφήσουν το όχημά τους σε ένα κλειστό, στεγασμένο χώρο στάθμευσης, που τους παρέχει ασφαλιστή κάλυψη και που πληροί όλους τους κανόνες ασφάλισης και πυρασφάλειας, όπως ορίζονται από τη νομοθεσία, ενώ παρακολουθείται σε 24ωρη βάση.

Το Karydas Drive & Fly προσφέρει δωρεάν πλύσιμο οχήματος στο χέρι, για όσους επιλέξουν τη στάθμευση του οχήματός τους στον κλειστό χώρο. Επιπλέον, δίνει στους ταξιδιώτες την επιλογή να σταθμεύσουν το όχημά τους σε περιφραγμένο, μη στεγασμένο χώρο, απολαμβάνοντας όλες τις πιο πάνω υπηρεσίες, σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή.

«Ύψιστη προτεραιότητα η περιουσία του πελάτη»
«Τα 20χρονα είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την επιχείρηση η οποία ουσιαστικά εισήγαγε τον όρο του Airport Parking στη ζωή των Κύπριων ταξιδιωτών. Έτσι, θέλουμε να τα γιορτάσουμε μαζί με τους εκλεκτούς μας πελάτες, δίνοντάς τους αυτό το καλοκαίρι τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μας με το μικρότερο δυνατό κόστος» σχολιάζει σχετικά η κα Άννα Πελεκάνου, Managing Director του Karydas Drive & Fly. «Για εμάς το όχημα, δηλαδή η περιουσία του πελάτη που μας εμπιστεύεται, είναι ύψιστη προτεραιότητα, γι αυτό και με μεγάλο κόστος λειτουργίας φροντίζουμε να παρέχουμε ασφάλεια, σιγουριά και εμπιστοσύνη» προσθέτει η κα Πελεκάνου.

Το Karydas Drive & Fly είναι ένας ολοκληρωμένος και πλήρως εξοπλισμένος σταθμός εξυπηρέτησης, συντήρησης και επιδιόρθωσης οχημάτων, τον οποίον οι ταξιδιώτες μπορούν να αξιοποιήσουν για αλλαγή λαδιού σέρβις ή επισκευή του οχήματός τους ή ακόμα για πλύσιμο (εσωτερικό και εξωτερικό), polish με κερί ή Teflon Treatment.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »