Breaking News

Λούκας Ζουρίδης: Νέος Γενικός Διευθυντής του δικτύου Υπεραγορών MAS


Καθήκοντα νέου Γενικού Διευθυντή στο δίκτυο υπεραγορών MAS ανέλαβε ο πλέον καταξιωμένος και πρώην εμπορικός διευθυντής του δικτύου, Λούκας Ζουρίδης.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Ζουρίδης καλείται να αναλάβει τα ηνία ενός οργανισμού, ο οποίος αποτελείται από 40 δικαιοδόχους (franchisees) και ετήσιο τζίρο που ξεπερνά τα 95 εκατ. ευρώ, μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον του λιανικού εμπορίου της Κυπριακής αγοράς.

Ανάμεσα στους στόχους του, πρωταρχική θέση κατέχει η ανάπτυξη και διεύρυνση του δικτύου υπεραγορών, καλύπτοντας όλη την Κύπρο, μέσα από το σύστημα Franchise που από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 τρέχει με μεγάλη επιτυχία!  Αυτή η ενέργεια, αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση του οργανισμού και στην εδραίωση της παρουσίας του. Ταυτόχρονα, η οργάνωση του υφιστάμενου δικτύου σε θέματα παρουσίας, πλανογραμμάτων και ομοιομορφίας, θα ενδυναμώσει μεταξύ άλλων και την ανταγωνιστικότητα των μελών του οργανισμού, με πιο συγκροτημένες και οργανωμένες δράσεις, αυξάνοντας έτσι τα μερίδια αγοράς του οργανισμού.

Παράλληλα, ο κ. Ζουρίδης επιδιώκει ανάπτυξη των πωλήσεων, αύξηση της αφοσίωσης (loyalty) του πελάτη στο σήμα της MAS και περαιτέρω αύξηση της κερδοφορίας μέσα από εμπορικές συμφωνίες και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Ο Λούκας Ζουρίδης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Southern Illinois University at Carbondale των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA. Κουβαλά πλέον 20ετή εμπειρία στον τομέα του Λιανικού εμπορίου και διέπρεψε στις θέσεις Γενικού Διευθυντή, Διευθυντή Αγορών και Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων καταξιωμένων οργανισμών της Κύπρου.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »