Η MUSKITA εντυπωσίασε τους πελάτες της σε εξειδικευμένα σεμινάρια στο νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό της χώρο.


Η MUSKITA Aluminium Industries, η πρωτοπόρος βιομηχανία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή προφίλ και συστημάτων αλουμινίου, οργάνωσε με τεράστια επιτυχία εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους αλουμινοκατασκευαστές πελάτες της. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στον νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό της χώρο στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Λεμεσού από τις 5 έως 8 Νοεμβρίου 2018. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πρωτοποριακά συστήματα MUSKITA, να εκπαιδευτούν από το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες και να ενημερωθούν για τις εξαιρετικές επιδόσεις των σειρών. Στη συνέχεια οι αλουμινοκατασκευαστές είχαν την ευκαιρία να λύσουν τυχόν απορίες μαζί με τους ειδικούς παραγωγής και τεχνικής υποστήριξης στα διάφορα εργαστήρια.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων, ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Δήμος Μουσκής, ενημέρωσε για τις τάσεις στον οικοδομικό τομέα και την οικονομία της Κύπρου, τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο αλουμινίου και τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας. Μίλησε ιδιαίτερα για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επιδεινώνονται, τονίζοντας ότι στον βωμό του design δεν πρέπει να παραμερίζεται η ασφάλεια. Η σωστή επιλογή κατάλληλου, αξιόπιστου συστήματος αλουμινίου και υάλωσης είναι ύψιστης σημασίας για την ασφάλεια των καταναλωτών. Αναφορά έγινε επίσης στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της εταιρείας “Track My Order” η οποία παρέχει τη δυνατότητα πληροφόρησης σε τελικούς καταναλωτές για την κατάσταση των παραγγελιών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, η MUSKITA πρωτοστατεί ως η μοναδική βιομηχανία του είδους της που προσφέρει εμβυθιστική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (virtual reality). Το νέο εργαλείο αλλάζει ριζικά τον σχεδιασμό κτιρίων, παρέχοντας την ευκαιρία σε επισκέπτες να βιώσουν τα συστήματα αλουμινίου MUSKITA σε διαδραστικό περιβάλλον.

Τα σεμινάρια σηματοδότησαν την έναρξη εκδηλώσεων στο νέο showroom, το οποίο αποτελεί ίσως τον μεγαλύτερο και πληρέστερο εκθεσιακό χώρο αλουμινίου στην Ευρώπη.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »