Η Cavaway επεκτείνει τη γκάμα προϊόντων της μεταφέροντας τη κουλτούρα του έντονου συναισθήματος, του μεγάλου πάθους, της παράδοσης και της πολυτέλειας όπως μόνο η Κούβα ξέρει να προσφέρει!


Γνωρίστε το Black Tears! ΤΟ ΠΡΩΤΟ DRY SPICE RUM ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ: Μια κουλτούρα γεμάτη συναίσθημα, μύθο, μυστήριο, ακόμα και κίνδυνο – Ένας τόπος όπου κυβερνά η καρδιά. Το πάθος της Κούβας αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι, στη μουσική τους και στον τρόπο που κοινωνικοποιούνται – με όλη τους την ψυχή. Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ BLACK TEARS έχει τις ρίζες του στην κουβανική μουσική. Ένα τραγούδι για την αγάπη και την απώλεια που ονομάζεται LAGRIMAS NEGRAS, το οποίο σημαίνει BLACK TEARS. Ο μύθος μιλάει για μια νεαρή γυναίκα έριχνε μαύρα δάκρυα της θλίψης σε μια δεξαμενή ρούμι, δίνοντάς έτσι μια μοναδική γεύση. Αυτή είναι η Κούβα!! Οι άνθρωποι εξωτερικεύουν όλα τους τα συναισθήματά, βάζουν όλο τους το είναι σε ό, τι κάνουν. Και όταν δημιουργούν ένα ποτό, οι επιπλέον “σταγόνες” του πάθους τους δημιουργούν μια ιδιαίτερη γεύση, οδηγώντας την εμπειρία σε κάτι μοναδικό. Το Black Tears είναι μοναδικό λόγω των φυσικών συστατικών του, κουβαλώντας αιώνες παράδοσης στη μέθοδο απόσταξης και παλαίωσης του, με σαγηνευτικές γεύσεις από Κουβανικό καφέ, γνωστό σε όλο τον κόσμο για την τολμηρή γεύση του. Κακάο επειδή οι αληθινοί Κουβανοί θρύλοι αναμιγνύουν πάντα το γλυκό με το πικρό. Ají dulce για να τιμήσει την κουβανέζικη πεποίθηση ότι η ζωή πρέπει να ζήσει με παθιασμένη ένταση! Απολαύστε το Black Tears από μόνο του, με πάγο και σε σαγηνευτικά κοκτέιλ. Καλώς ήλθατε στον κόσμο της έντονης έκφρασης! Στο κόσμο του Black Tears! Απολαύστε υπεύθυνα!

 

RON LA PROGRESIVA 13!

To La Progresiva 13 είναι ένα super premium ρούμι, αγκυροβολημένο στην ιστορία παραγωγής της Vigia, ακολουθώντας τη παραδοσιακή κατασκευή ρουμιού με χαμηλή ζάχαρη, ακολουθώντας μια διαδικασία blending και εμφιάλωσης με δεξιοτεχνία και χειροτεχνία. Παρόλη τη βαθιά σύνδεση με τη παράδοση, το La Progresiva αγκαλιάζει το μέλλον και ακολουθεί την προοδευτική κουβανική πορεία σκέψης έχοντας τη καινοτομία στην πρώτη γραμμή. Είναι το μόνο κουβανέζικο ρούμι με το που φτιάχνεται από γυναίκες Master blender (Μαestra Ronera) το όποιο δημιουργήθηκε από 7000 βαρέλια παλαιωμένο ρούμι, το οποίο ήταν κλειδωμένο για δεκαετίες, δίνοντας του ισχυρές ρίζες στην ιστορία. Το La Progresiva είναι ένα Super Premium παλαιωμένο ρούμι που κοιτάζει προς το μέλλον. Απολαύστε αυτό το πολύτιμο κομψό, ξηρό ρούμι σαν ένα κονιάκ ή σπάνιο ουίσκι: με μια φέτα ή φλούδα από πορτοκαλί και ένα μονό μεγάλο πάγο ή σε θερμοκρασία δωματίου. Απολαύστε υπεύθυνα!

 

Αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς Cavaway Wine and Drinks Trading Co.

Δωδεκανήσου 4, 7060 Λιβάδια, Λάρνακα, Κύπρος Tηλ: 7000 8588



Κύριες Ειδήσεις





Translate »