Η Buy Home ανακηρύχθηκε ‘Best Real Estate Agency’ της Κύπρου


Τη σημαντική διεθνή διάκριση ‘Best Real Estate Agency’ στην Κύπρο έλαβε η κτηματομεσιτική εταιρεία Buy Home στα πρόσφατα European Property Awards 2017-2018 που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει στην Κυπριακή αγορά. Παράλληλα, στην ίδια διοργάνωση, η εταιρεία έλαβε το βραβείο ‘Best Residential Development’, για την ανάπτυξη της Faros Sea Residence.
Τα European Property Awards, μια διοργάνωση υπό την ομπρέλα των International Property Awards, αναγνωρίζονται διεθνώς ως υψηλότατη μορφή διάκρισης και δείγμα αρτιότητας στον τομέα των ακινήτων. Τα βραβεία αναδεικνύουν τις επιτυχίες και τα πρότυπα αριστείας των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ακινήτων και αναπτύξεως γης ανά το παγκόσμιο. Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείται από 70 εμπειρογνώμονες του τομέα, οι οποίοι αξιολογούν τις συμμετοχές εστιάζοντας στο σχεδιασμό, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία, την πρωτοτυπία καθώς και την προσήλωση στη βιωσιμότητα.
Ο Sergey Potapenko, Διευθύνων Σύμβουλος της Buy Home δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για τη βράβευση και την αναγνώριση που έλαβε η εταιρεία μας. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη του προσωπικού μας που εργάζονται επί καθημερινής βάσης με προσήλωση στην αρτιότητα. Επιπρόσθετα ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους συνεργάτες μας οι οποίοι μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε το εμβληματικό  Faros Sea Residence και να ξεχωρίσουμε μεταξύ των επαγγελματιών του τομέα των ακινήτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.»
Η εταιρεία Buy Home κατέχει εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των επενδύσεων και αναπτύξεων σε όλη την Κύπρο, ενώ το Faros Sea Residence περιλαμβάνει προνομιούχες παραθαλάσσιες επαύλεις σε εξαιρετική τοποθεσία σε μια περίκλειστη ήσυχη περιοχή, μόλις 10 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Ο Πρόεδρος των International Property Awards, Stuart Shield, δήλωσε: “Παρατηρούμε ότι κάθε χρόνο έχουμε συμμετοχές από νέες χώρες οι οποίες επιδιώκουν να βρεθούν στο προσκήνιο του τομέα καθώς ο διαγωνισμός έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι η καινοτομία, το ταλέντο, η δημιουργικότητα και πρωτοτυπία δεν έχουν όρια. Αυτό ακριβώς είναι που κάνει τα αποτελέσματα του τόσο συναρπαστικά.


Κύριες Ειδήσεις





Translate »