Breaking News

Η παράταση στο άνοιγμα του Metropolis Mall και πότε αναμένεται το opening


Η απροετοιμασία πολλών καταστημάτων που θα φιλοξενηθούν στο Metropolis Mall στη Λάρνακα, στην πτέρυγα με εστιατόρια, καθώς και άλλα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο, είναι από τους κύριους λόγους που οδήγησαν στην αναβολή του ανοίγματος του πρώτου εμπορικού κέντρου στη Λάρνακα .

 

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από τον τομέα λιανικής που μίλησαν στο InBusinessNews, η λειτουργία του Metropolis Mall στα τέλη Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί, ήταν δυνατή, ωστόσο, καθώς αρκετά καταστήματα και εστιατόρια δεν είχαν ακόμη ολοκληρωθεί, αποφασίστηκε να αναβληθεί το άνοιγμα ημερομηνία.

 

Οι καθυστερήσεις ορισμένων από τους ενοικιαστές που δεν ήταν προετοιμασμένοι για την ημερομηνία έναρξης, προκλήθηκαν από τις αλυσιδωτές επιπτώσεις της πανδημίας στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού, η οποία επηρέασε τις εισαγωγές υλικών και αγαθών.

 

Ταυτόχρονα, μεγάλος αριθμός καταστημάτων στο εμπορικό κέντρο είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτοιμα για λειτουργία έως τις 29 Ιουλίου, αλλά δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουν τη νέα ημερομηνία έναρξης λειτουργίας.

 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες από το εμπορικό κέντρο για την ημερομηνία έναρξης, αλλά αναμένεται σύντομα μια ενημερωμένη ημερομηνία.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »