Breaking News

Η Μαριλένα Πολυκάρπου στην Φώτος Φωτιάδης Διανομείς


Καθήκοντα Marketing Manager ανέλαβε πρόσφατα η Μαριλένα Πολυκάρπου στην Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, την μεγαλύτερη εταιρεία προώθησης και πώλησης ποτών και καπνικών προϊόντων στην Κύπρο.

Η Μαριλένα Πολυκάρπου θα είναι υπεύθυνη για τη συνολική οργάνωση και τον προγραμματισμό του τμήματος μάρκετινγκ στην κατηγορία των μπυρών στην κυπριακή αγορά. Υπενθυμίζουμε ότι ανάμεσα στις κορυφαίες μάρκες μπυρών που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της η εταιρεία, είναι η Carlsberg, η Carlsberg Classic, η ΛΕΩΝ, η Kronenbourg και πολλές άλλες.
Η ένταξη της Μαριλένας Πολυκάρπου στο ανθρώπινο δυναμικό της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς συμβαδίζει με την ευρύτερη στρατηγική της εταιρείας για επένδυση σε καταξιωμένα στελέχη της αγοράς με σκοπό τη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά, την αποτελεσματική αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων και τη δημιουργία μιας άρτιας καταρτισμένης ομάδας, η οποία λειτουργεί μέσα σε μια κουλτούρα υψηλής απόδοσης και με επαγγελματισμό.

H Μαριλένα Πολυκάρπου διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα του Μάρκετινγκ, έχοντας εργαστεί τα τελευταία 11 χρόνια στη PepsiCo ως Group Brand Manager. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Manchester,  καθώς επίσης και μεταπτυχιακού στο Marketing Management και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), από το Aston University και το Cyprus International Institute of Management (CIIM) αντίστοιχα.


Κύριες Ειδήσεις





Translate »