Η Κύπρος τίμησε ξένους επενδυτές που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας


Παρουσία της αφρόκρεμας του κυπριακού και ξένου επιχειρείν πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα τη Δευτέρα 26 Ιουνίου τα 6α CIPA International Investment Award κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύθηκαν εταιρείες με έμπρακτη συμβολή στην κυπριακή οικονομία.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των CIPA International Investment Awards

Στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου απέσπασαν τα βραβεία του θεσμού οι Bouygues Bâtiment International, CNP Assurances, Coast2Coast Capital, Eni, Fattal Hotel International, SMT SHIPPING (Cyprus) και Nielsen. Παράλληλα, τιμητικά βραβεία δόθηκαν στην Ευρωπαϊκή Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για την συνολική της προσφορά στην Κύπρο καθώς και στον Κύπριο Πάνο Κώστα Παναγή που διαπρέπει στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της φετινής απονομής ήταν πολιτικοί, επιχειρηματίες, ξένοι επενδυτές, καθώς και επαγγελματίες του τομέα των υπηρεσιών. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώτος αντιπρόεδρος της EBRD, Philip Bennett και ο αντιπρόεδρος της Microsoft Devices Πάνος Παναγή.

Tα βραβεία παρουσίασε ως μέγας χορηγός η PwC Κύπρου, ενώ χρυσός χορηγός ήταν η Εurobank Cyprus και αργυροί χορηγοί η ΤFI Markets και το Chivas Regal Extra.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »