Breaking News

Η Επιχειρηματικότητα συναντά την Ανώτατη Μόρφωση


CIM Summit 2017: Thriving Through Innovation ENTREPRENEURSHIP MEETS ACADEMIA

Η Γνώση είναι δύναμη, ειδικά στον κόσμο των επιχειρήσεων που οι ρυθμοί γίνονται ολοένα και πιο ανταγωνιστικοί. Ο χρόνος μοιάζει να κυλά σε διπλάσια ταχύτητα και είναι πράγματι δύσκολο να συμβαδίσει κανείς με τις αλλαγές που αφορούν στον τρόπο, με τον οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις. Οι εξελίξεις στον κλάδο του Marketing, στις τεχνικές Οργάνωσης, καθώς και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ταχύτατες. Έννοιες, όπως αυτή του “Management” και του “Marketing” συνδέονται άμεσα με την αποτελεσματικότητα κι απόδοση μιας Επιχείρησης.

Αποτελούν, δε, προϋπόθεση όχι μόνο για την ουσιαστική αξιοποίηση των πόρων που διαθέτει μια εταιρεία, αλλά και για την επίτευξη των στόχων της. Συνεπώς, είναι εξαιρετικά σημαντικό, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας να ενημερώνεται ανελλιπώς για όλες τις εξελίξεις, τελευταίας γενιάς, στους τομείς του Marketing και του Management.

Καινοτόμες ιδέες, οι οποίες συνδράμουν στην επιτυχία διαρκείας μιας επιχείρησης όπως και σχετικές έρευνες, θα παρουσιαστούν στο “CIM Summit 2017”, που διοργανώνει το Cyprus Institute of Marketing, στις 8 Απριλίου (08:30-13:00) στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου (Αγία Παρασκευή), στη Λευκωσία.

Το “CIM Summit 2017” διεξάγεται για 10η χρονιά και στοχεύει στην ουσιώδη ενημέρωση των κυπριακών επιχειρήσεων γύρω από τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις και τα νέα δεδομένα στο χώρο του Marketing και του Management, σε Ευρώπη και Κύπρο. Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί κι ομιλητές από το εξωτερικό, έρχονται στην Κύπρο για να μοιραστούν την εμπειρία τους με τα επιχειρηματικά στελέχη του νησιού.

Βασικοί ομιλητές του Συνεδρίου:
•    Anastasia Leng, entrepreneur, CEO Picasso Labs, San Francisco, USA
•    Dr. Jochen Menges, lecturer in Organisational Behaviour, Judge Business School, University of Cambridge, UK
•    Dr. Nancy Puccinelli, associate fellow at Oxford University’s Green Templeton College, UK
•    Riley Newman, former head of Analytics, Airbnb, USA

Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής). Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.

Χρυσοί Χορηγοί: GDL Green Energy Group, MetLife Europe.
Αργυροί Χορηγοί: Elytronic, Gan Direct Insurance, Hyundai ,Jacobs. Χάλκινοι Χορηγοί: Airfrance, KLM, C.A.Papaellinas Cap Group, Stella Artois, Cablenet, Columbia Shipmanegement, KPMG, McDonalds, Supernova Consulting. Special Partner: Bank of Cyprus
Υποστηρικτές: Activia.,Cassoulides Masterpinters, Cyprus International Businesses Association,DHL, Landas, Lightblack, Panayiotides Gifts, PG tips, PhoenixPro, Titan Office.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου,περιοδικό Gold, περιοδικό INBusiness,Καθημερινή, Υπό την Αιγίδα  του Προέδρου  της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη.
Οργάνωση: Cyprus Institute of Marketing,
Συντονιστής: IMH.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: IMH, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail:events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »