Ευχαριστήρια Εκδήλωση από τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας


Όλοι έδωσαν ραντεβού στις 17/11/2019, για τον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

 

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ευχαρίστησε χθες Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, σε μια θερμή τελετή, στο ξενοδοχείο Radisson Blu όλους τους συμβαλλόμενους φορείς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της δεύτερης διοργάνωσης.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του αγώνα, κύριος Κωστάς Ντάλτας, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους έκανε μια μικρή αναδρομή στα γεγονότα που σημάδεψαν τη φετινή χρονιά με απαρχή τα δύο διεθνή Μarketing Sports Awards με τα οποία βραβεύτηκε ο Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας. Σημαντική ήταν και η αναφορά στη συμμετοχή του Μαραθωνίου στο 22ο Παγκόσμιο συνεδρίου της ΑΙΜS, της ομοσπονδίας μακρινών αποστάσεων, στην οποία κατάφερε να ενταχθεί ο Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας από την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης του, γεγονός εξαιρετικά δύσκολο για μαραθώνιες διοργανώσεις.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στην Αδελφοποίηση του Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας με τον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου, καθώς και στην έλευση της Μαραθώνιας φλόγας στην Κύπρο και στη λαμπαδηδρομία που ακολούθησε, στο πλαίσιο πάντα του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. Πρόκειται για μια διοργάνωση, όπως ανέφερε ο κύριος Ντάλτας, που κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια της πόλης της Λάρνακας και κατάφερε να προσελκύσει χιλιάδες συμμετέχοντες από όλες τις πόλεις της Κύπρου, καθώς και από περισσότερες από 70 χώρες.

Ο κύριος Ντάλτας προσκάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Λάρνακας κύριο Ανδρέα Βύρα, στον όποιο δόθηκε τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του. Ο Δήμαρχος Λάρνακας, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους τους συμβαλλόμενους φορείς, τους χορηγούς, την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την Πολιτική Άμυνα, τους εθελοντές και το προσωπικό του Δήμου που χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά τους ο Radisson Βlu Διεθνής Μαραθώνιος δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί με τεράστια επιτυχία. Όπως ανέφερε ο κύριος Βύρας, ο Μαραθώνιος αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της πόλης, ένα γεγονός που όλοι ανυπομονούν να συμμετάσχουν και να ζήσουν το παλμό της μεγάλης γιορτής.

Για την τεράστια επιτυχία του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, αναφέρθηκε και ο κύριος Μάριος Πολυβίου, εκ μέρους του ονομαστικού χορηγού του αγώνα, του ξενοδοχείου Radisson Blu. Αυτή η τεράστια επιτυχία, όπως ο ίδιος ανέφερε, σφραγίστηκε και με την ανανέωση του συμβολαίου για την επόμενη τριετία, εμπιστευόμενος τη διοργάνωση που έγινε ένα με το Radisson Blu.

To αξιόλογο έργο των χορηγών τιμήθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή και από τον Δήμαρχο Λάρνακας κύριο Βύρα ο οποίος βράβευσε τους χορηγούς του αγώνα για τη σημαντική συνεισφορά τους. Καθοριστική ήταν, όμως, και η συμβολή της Αστυνομίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, για την οποία έγινε ξεχωριστή αναφορά από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του αγώνα, κύριο Κώστα Ντάλτα. Εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας τιμητική πλακέτα έλαβε ο κύριος Θωμάς Χατζηκυριάκου.

Η Οργανωτική Επιτροπή βέβαια δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τις δύο πρέσβειρες του αγώνα την κυρία Άντρη Αβράαμ και την κυρία Χρύσα Γκουντενούδη, οι οποίες συνέβαλαν τα μέγιστα για την προβολή του αγώνα καθώς και την κυρία Γεωργία Μεσημέρτζη, σύζυγο του αείμνηστου Γεώργιου Μεσημέρτζη, ενός αξιόλογου αθλητή και συμπαραστάτη της πρώτης διοργάνωσης. Οι εθελοντές, το προσωπικό της Πολιτικής Άμυνας και το προσωπικό του Δήμου, αποτελέσαν το ουσιαστικότερο κύτταρο για την επίτευξη του αγώνα και για το σκοπό αυτό δόθηκαν ιδιαίτερες ευχαριστήριες από την Οργανωτική Επιτροπή.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, ανανεώνοντας το ραντεβού για την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, όπου θα πραγματοποιηθεί ο 3ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας.

Σας περιμένουμε όλους στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας!

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »