Ευρωπαϊκή Διάκριση της Africanos Property Developers Για Το Έργο Mackenzy Hills Residences Στο Λονδίνο


Στις 25 Οκτωβρίου στο Royal Lancaster Hotel του Λονδίνου τελέστηκε η τελετή βράβευσης των  Europeans Property Awards για το 2018-2019.

 

Μεταξύ άλλων εταιρειών από άλλες ευρωπαϊκές χώρες έδωσε το παρόν της και η “Εταιρεία” Africanos Property Developers η οποία και εκπροσώπησε την Κύπρο παρουσιάζοντας στην Ευρώπη το έργο της Mackenzy Hills Residences.

Οι συμμετοχές πολλές και αξιόλογες, παρόλα αυτά το έργο Africanos Developers ήταν μεταξύ αυτών των οποίων και ξεχώρισαν.

Η Εταιρεία με αίσθημα ικανοποίησης αποδέχτηκε το βραβείο και δήλωσε έτοιμη να συνεχίσει να προσφέρει στο κοινό της Κύπρου και όχι μόνο, έργα ποιοτικά, λειτουργικά και έτοιμα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κάθε ενός ενδιαφερόμενου.

Το έργο Mackenzy Hill Residences άρχισε να παραδίδεται στους ιδιοκτήτες του ήδη από τα μέσα Οκτωβρίου ενώ ημερομηνία αποπεράτωσης υπολογιζόταν για Δεκέμβριου του 2018. Πρόκειται για ένα εξαώροφο έργο των 8 διαμερισμάτων και 2 οροφοδιαμερισμάτων με ανεξάρτητους χώρους στάθμευσης και αποθήκευσης ανά διαμέρισμα.

Το έργο είναι κτισμένο στην ομώνυμη παραλιακή περιοχή της πόλης της Λάρνακας και η τοποθεσία του προσφέρει μια απρόσκοπτη θέα της θάλασσας του Mackenzy όπως επίσης και της Αλυκής.

Σε δήλωση του για την πιο πάνω βράβευση η Διεύθυνση της Εταιρείας είπε : “Για την εταιρεία μας οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις από αναγνωρισμένους θεσμούς και διαγωνισμούς που γίνονται στο εξωτερικό είναι μια ηθική ικανοποίηση ότι βαδίζουμε σύμφωνα με το όραμα και τους στόχους μας, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πελάτη μας.

MACKENZY HILL RESIDENCES!?Completed and Delivered before its Due Date!?check out the project webpage here: https://www.africanosproperties.com/en/project/mackenzy-hill

Posted by Africanos Property Developers on Tuesday, November 6, 2018

Ως γνωστό η εταιρεία  δραστηριοποιείται στη Λάρνακα και έχει έδρα της τη πόλη μας. Αυτό, κατ’ επέκταση, σημαίνει πολλά για εμάς ως εταιρεία, σημαίνει πως η σωστή ανάπτυξη στη πόλη μας είναι ένα όραμα και στόχος για την εταιρεία μας και καταφέρνουμε να συμβάλουμε και εμείς σε αυτό, μέσα από τα έργα μας, η χαρά μας έτσι είναι διπλή”

Η Africanos Developers με νέα έργα για το 2019-2020 θα συνεχίσει με την ίδια προσοχή και τον ίδιο ζήλο να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στο αγοραστικό κοινό με πολυτελή έργα στις καλύτερες τοποθεσίες της πόλης της Λάρνακας πάντα βέβαια στην καλύτερη τιμή.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Εταιρείας στο 24-828161 ή μέσω της ιστοσελίδας www.africanosproperties.com.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »