Breaking News

Επιτέλους στις 14/12 ανοίγει τις πόρτες του το Mikel στην πλατεία Παλλάς


Στην Λορδου Βυρωνος 26, θα χτυπά η καρδιά της απόλαυσης του καφέ και όχι μόνο σε λίγες ημέρες καθώς το “ΜΙΚΕΛ” cafe ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του και έρχεται να κάνει δυναμικό μπάσιμο στην καθημερινότητα μας.
Την Τετάρτη 14/12 στις 4 το απόγευμα, θα είναι έτοιμο να χαρίσει σε όλους στιγμές μοναδικής χαλάρωσης, απόλαυσης του καφέ από τις επτά το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Το προσωπικό ετοιμάζει πυρετωδώς τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ άτομα από την Ελλάδα βρίσκονται ήδη στην Κύπρο για το opening που όλοι περιμέναμε.

mikel4-small

Με εκλεκτές πρώτες ύλες, πλούσια και ποικίλη κάβα, επαγγελματικό σέρβις και πολυτελή χώρο, τα Mikel έχουν μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό που τα αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.

Κλασικοί καφέδες espresso, cappucino, nes, φραπέ, mikelochino, mikelo, georgia είναι μια μικρή γεύση στο τι θα απολαύσετε.

ΤΑ MIKEL λοιπόν έρχονται, να μας συναρπάσουν και να μας «ταξιδέψουν» στα μαγικά μυστικά των σκουρόχρωμων κόκκων του καφέ, με αφετηρία την πόλη μας.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν την αλυσίδα café να έχει βάλει για τα κάλα τη χωρά μας στον επενδυτικό σχεδιασμό της, ετοιμάζοντας ήδη το επόμενο της βήμα το οποίο θα είναι διπλό χτύπημα στη Λευκωσία.

mikel2-small

mikel18-small

 

mikel6-smallmikel3-small  mikel5-small

m1-smallmikel8-small mikel10-small mikel11-small mikel13-small mikel14-small mikel15-small mikel16-small mikel17-small  mikel19-small

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »