Εντυπωσίασαν τα ολοκαίνουργια Nissan Qashqai και X-Trail


Πώς το καλό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο; Το ερώτημα αυτό βασάνισε αρκετά τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές της Nissan οι οποίοι κατάφεραν, όπως φαίνεται, να δώσουν την απάντηση με το νέο Qashqai, ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα στον κόσμο και ηγέτη στην κατηγορία των crossover.

Το νέο μοντέλο της σειράς ανανεώθηκε αισθητικά, αναβαθμίστηκε τεχνολογικά και προσφέρει μια ακόμα πιο βελτιωμένη αίσθηση στον δρόμο. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο όπου η τεχνολογική ευφυΐα συναντά την αισθητική απόλαυση και ταυτόχρονα προσφέρει μια γκάμα επιλογών διαμόρφωσης, έτσι ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες, στο στυλ και στην προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του.

Όπως σημείωσε κατά την παρουσίαση του νέου Qashqai, αλλά και του ανανεωμένου X-Trail, ο Head of Business Operations του Ομίλου Πηλακούτα, Κόδρος Πηλακούτας, «η Nissan τα τελευταία χρόνια έχει φέρει μια μικρή επανάσταση στον χώρο των αυτοκινήτων.  Στην αξιοπιστία της έχει προσθέσει την τεχνολογική καινοτομία, την εντυπωσιακή αισθητική και την απόλαυση μιας ασφαλούς οδηγικής εμπειρίας».

Ο κ. Πηλακούτας δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και σ’ έναν άλλο τομέα, στον οποίο η Nissan ξεχωρίζει: την αφοσίωση στον αθλητισμό και στο πιο δημοφιλές απ’ όλα τα σπορ, το ποδόσφαιρο. Όπως επισήμανε κατά την ομιλία του, «η Nissan επέκτεινε την παγκόσμια συνεργασία της με το UEFA Champions League για τρία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Super Cup της UEFA» κι αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση της Nissan σε αθλητική χορηγία.

Σημειώνεται ότι οι τιμές για το νέο Nissan Qashqai ξεκινούν από τα €18.900 και για το νέο Nissan X-Trail από τα €23.900, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »