Ελληνική Τράπεζα: Συμμετείχε στο Let’s Do It, Cyprus και καθάρισε την Αλυκή


Περισσότεροι από 200 εθελοντές από το προσωπικό καθάρισαν την Αλυκή Λάρνακας

Δυναμικό παρόν έδωσε η Ελληνική Τράπεζα στην εκστρατεία «Let’s Do It, Cyprus», στηρίζοντας πολυπλεύρως τον θεσμό.

Πέραν της χορηγίας που προσέφερε η Τράπεζα για να γίνει πραγματικότητα αυτή η εκστρατεία, το προσωπικό της με σύνθημα το «ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο» είχε ενεργή συμμετοχή στον καθαρισμό του νησιού μας.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας διοργάνωσε εθελοντική δράση καθαρισμού του βιότοπου της Αλυκής Λάρνακας το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου. Η συμμετοχή ήταν ενθουσιώδης από όλες τις επαρχίες με τους εθελοντές να ξεπερνούν τα 200 άτομα.

Tο γεγονός ότι η μικρή Κύπρος έρχεται 2η στην παραγωγή σκουπιδιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αρκετό για να μας ταρακουνήσει όλους!

Να θυμίσουμε πως η δράση ‘Let’s Do It, Cyprus’ είναι μέρος της παγκόσμιας εκστρατείας ‘Let’s Do It, World’ που στόχο έχει τον καθαρισμό του κόσμου από σκουπίδια. Με πολύ δουλειά και αγάπη το Let’s Do It εξαπλώθηκε σε 113 χώρες παγκοσμίως.

H εθελοντική εκστρατεία έγινε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ελληνικής Τράπεζας στηρίζοντας για ακόμα μια φορά ενέργειες και δράσεις που στοχεύουν στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος και στην αειφόρο ανάπτυξη!

Στην χώρα μας το Let’s Do It Cyprus, ενώνει πέραν των 40.000 ενεργών πολιτών με κύριο στόχο την απαλλαγή του νησιού από τα σκουπίδια, την εδραίωση του

περιβαλλοντικού αισθήματος στην κοινωνία, την ενεργοποίηση των πολιτών μέσω του περιβαλλοντικού εθελοντισμού και την ενεργητική Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στους μαθητές. Στην Κύπρο διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »