Breaking News

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Pluton Travel & Tours στη λεωφόρο Αρτέμιδος


Η εταιρία μας Pluton Travel & Tours , τέλεσε το Σάββατο 13 Μαΐου τα εγκαίνια της με την παρουσία εκλεκτών πελατών και προσκεκλημένων.

Παρών στα εγκαίνια ήταν και το Ράδιο Πρώτο με τη Βασιλική Χατζηαδάμου και τη Γεωργία Αναστασίου οι οποίες για ένα τρίωρο ταξίδεψαν τους ακροατές τους μέσα από ένα ταξιδιάρικο Live Link, σε όμορφους προορισμούς. Τα εγκαίνια της εταιρείας ολοκληρώθηκαν με το ολοήμερο Travel Party που ακολούθησε την Κυριακή 14 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων το κοινό είχε την ευκαιρία να προμηθευτεί το ολοκαίνουργιο περιοδικό μας Ταξιδιωτικές Προτάσεις Καλοκαίρι 2017 και να επωφεληθεί έκπτωσης 5% σε όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα της εταιρείας.

Η εταιρεία Pluton Travel & Tours ειδικεύεται σε μακρινά – ονειρικά ταξίδια και γαμήλια ταξίδια. Η ομάδα της εταιρείας έχει ταξιδέψει και έχει γνωρίσει τους προορισμούς που προτείνει, δίνοντας έτσι σε όλους τους πελάτες της όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι τους.

Αμερική, το Περού, το Μεξικό – Ριβιέρα Μάγια, η Κούβα, ο Άγιος Δομίνικος – Πούντα Κάνα, το Μπαλί, η Σιγκαπούρη, η Ταϊλάνδη είναι μόνο μερικοί από τους ονειρεμένους προορισμούς που σε στέλνει η εταιρεία παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και μαζί της ταξιδεύεις εξωτικά.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ταξιδιωτικές επιλογές της εταιρείας μπορείτε να επικοινωνείτε στο 24 821 777 η κάνοντας κλικ στο www.plutontravel.com.cy

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια των νέων γραφείων της εταιρείας:

        

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »