Breaking News

Δυναμική είσοδος της Tempo στην Κυπριακή αγορά


Στην Κύπρο επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα ο εμπορικός κολοσσός Τempo, ο οποίος κυριαρχεί στον τομέα παρασκευής και διανομής αλκοολούχων και μη ποτών στο Ισραήλ.

Δυναμική είσοδος της Tempo στην κυπριακή αγορά
Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Heineken και της ελληνικής μπύρας AΛΦΑ

Στην Κύπρο επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα ο εμπορικός κολοσσός Τempo, ο οποίος κυριαρχεί στον τομέα παρασκευής και διανομής αλκοολούχων και μη ποτών στο Ισραήλ.

Η κάθοδος της Tempo στην Κύπρο με τη δημιουργία θυγατρικής εταιρείας αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην αγορά μπύρας στο νησί αλλά και ευρύτερα της αγοράς αλκοολούχων και μη ποτών καθώς η Tempo  είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της μπύρας Heineken και της Ελληνικής μπύρας AΛΦΑ ενώ διανέμει και πολλά αλλά brands.

 

H Ιστορία της Tempo
H ιστορία της Tempo ξεκινά τη δεκαετία του 1950, όταν ο Moshe Bornstein οραματίστηκε να δημιουργήσει την πρώτη εταιρεία για αναψυκτικά στο Ισραήλ. Το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε στην Ισραηλινή αγορά από την εταιρεία ήταν ένα καινούργιο αναψυκτικό με γεύση λεμόνι, του οποίου η μεγάλη επιτυχία οδήγησε σύντομα την εταιρεία σε μεγάλη ανάπτυξη. Στιγμή ορόσημο για την Tempo ήταν η εξαγορά του ζυθοποιείου National Brewery, το οποίο παρασκεύαζε την νούμερο ένα μπύρα στο Ισραήλ, την Goldstar καθώς και τη βραβευμένη Maccabee Beer.

H Tempo είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και διανομής ποτών στη γειτονική χώρα και κατέχει τη δεύτερη θέση σε κατάταξη στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών. Στον κατάλογό της περιλαμβάνονται μερικές από τις πιο επιτυχημένες μάρκες μπυρών στο Ισραήλ, όπως η νούμερο ένα μπύρα στη χώρα, Goldstar, η βραβευμένη μπύρα Maccabee και η διεθνούς φήμης μπύρα Heineken. Από το 2005 ο όμιλος Heineken ΝV είναι βασικός συνεργάτης της Τempo καθώς κατέχει το 40% του συμμετοχικού κεφαλαίου.

Επίσης, στο πλούσιο πορτφόλιο της Tempo συγκαταλέγονται τα αναψυκτικά Pepsi, Pepsi Max, Seven up, Mirinda, τα φυσικά ανθρακούχα μεταλλικά νερά San Pellegrino και Perrier, καθώς και οι διεθνούς φήμης μάρκες ποτών της Pernod Ricard όπως Absolut, Chivas Regal, Jameson, Ballantine’s και πολλά άλλα.  Επιπλέον, με το επιτυχημένο της προϊόν, «XL», κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των ενεργειακών ποτών και η θυγατρική της εταιρεία παρασκευής κρασιού, Barkan Winery LTD, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη
στο Ισραήλ.

 

Αλλάζει το σκηνικό στην εγχώρια αγορά 
Η άφιξη της εταιρείας στην κυπριακή αγορά θα επιφέρει καθοριστικές αλλαγές στο εγχώριο εμπορικό γίγνεσθαι. H έναρξη των εργασιών της Tempo στην Κύπρο ως θυγατρική εταιρεία της Τempo στο Ισραήλ ξεκίνησε ήδη με σημαντικά brands στις κατηγορίες Μπύρας και Cider, όπως είναι η Heineken, ΑΛΦΑ, Sol, Murphy’s, Desperados, John Smith, Fosters, Newcastle Strongbow και Bulmers Ciders.

Αδιαμφισβήτητα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Tempo είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της μπύρας Heineken και της Ελληνικής μπύρας AΛΦΑ, οι αλλαγές που θα επέλθουν στον άκρως ανταγωνιστικό κλάδο της μπύρας θα είναι καταλυτικές.

Το επιχειρηματικό πλάνο δράσης της Tempo στην Κύπρο επεκτείνεται και στον κλάδο των ενεργειακών ποτών, καθώς τον Απρίλιο θα παρουσιάσει στην Κυπριακή αγορά το ενεργειακό ποτό XL.

Το σκηνικό επίσης, στον κλάδο των ποτών θα αλλάξει ριζικά από τον ερχόμενο Μάιο, όπου το πλούσιο χαρτοφυλάκιο του κολοσσού στον τομέα των ποτών, Pernod Ricard, με διεθνούς φήμης μάρκες όπως Absolut, Chivas Regal, Jameson, Ballantine’s θα αντιπροσωπεύεται πλέον αποκλειστικά από την Tempo.

 

Αξίες και Όραμα
Με βασικές αξίες την καινοτομία, τη διαφάνεια, την αξιοπρέπεια και με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, η Τempo στην Κύπρο δεσμεύεται να ακολουθήσει μια πορεία ανάπτυξης, πάντα με γνώμονα την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στο καταναλωτικό κοινό.

Η γνώση και η εμπειρία των ανθρώπων της Τempo από το Ισραήλ μαζί με τη δυναμική ομάδα νέων ανθρώπων από την Κύπρο είναι έτοιμες να ανατρέψουν τις οποιεσδήποτε συμβάσεις υπάρχουν στο χώρο, εξασφαλίζοντας για όλα τα προϊόντα της Tempo ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »