Breaking News

Διαγωνισμός Blue Air – κερδίστε €10.000


Όταν έχετε να επιλέξετε μεταξύ πολλών προορισμών διακοπών, θα ήταν κρίμα να μην τους απολαύσετε σωστά.

Η Blue Air δίνει σε όλους τη δυνατότητα να κερδίσουν €10.000! Για να μπείτε στο διαγωνισμό, πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο της Blue Air μεταξύ 16 Ιουνίου – 13 Ιουλίου 2017 για οποιαδήποτε διαδρομή και ημερομηνία ταξιδιού.

Υπάρχουν 10.000 ευρώ για να κερδίσετε ανά βδομάδα, χρήματα που μπορούν να μετατρέψουν απλές διακοπές σε ιδανικές διακοπές!

Λεπτομέρειες στη διεύθυνση www.blueairweb.com/zborisicastigi/el

Η Blue Air εκτελεί τακτικές πτήσεις προς Αθήνα (14 φορές την εβδομάδα), Θεσσαλονίκη (5 φορές την εβδομάδα), Λονδίνο-Λούτον (4 φορές την εβδομάδα),  Μπέρμιγχαμ (3 φορές την εβδομάδα), Λίβερπουλ (2 φορές την εβδομάδα), Βουκουρέστι (7 φορές την εβδομάδα), Κλουζ-Ναπόκα (4  φορές την εβδομάδα) και Τελ – Αβίβ (4 φορές την εβδομάδα).

Η Blue Air βρίσκεται στην Κύπρο από το 2008, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε τη βάση της στην Λάρνακα.  Η Smart Flying αερογραμμή προσφέρει ευέλικτες πτήσεις, άριστη εμπειρία εν πτήση, προσιτές και βολικές τιμές για όλους, προσφέροντας μια απρόσκοπτη και άνετη διαδρομή στους Κυπρίους επιβάτες μας, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει τα υψηλά πρότυπα της Blue Air όσον αφορά την ασφάλεια, ακρίβεια και συνεχή βελτίωση.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »