Breaking News

Βράβευση εταιρείας Quality Group από την Κινεζική Ένωση Επιχειρήσεων


Η εταιρεία Quality Group είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή της επιχειρηματικής αριστείας, καθώς βραβεύτηκε την περασμένη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου από την Κινεζική Ένωση Επιχειρήσεων ως Property Developer of the year.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Park Nicosia επι της ευκαιρίας των εορτασμών του κινεζικού Νέου Έτους στην παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ Δημήτρη Συλλούρη, τoν εμπορικό ακόλουθο της πρεσβείας της Κίνας στην Κύπρο, πρέσβεις και άλλων υψηλών εκλεκτών ατόμων. Η εταιρεία Quality Group ήταν ο Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης.

Πέραν από το πρώτο βραβείο, η εταιρεία βραβεύτηκε επίσης και από  το Υπουργείο Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων, για τη συμβολή τους στην ενίσχυση και την ανάπτυξη της οικονομίας της Κύπρου.

Με την απόκτηση των εν λόγω διακρίσεων, η εταιρεία Quality Group η οποία συνεχώς προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευση να υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών της, παρέχοντας επιλογές σε ακίνητα μεγάλης αξίας οι οποίες επικεντρώνονται γύρω από μοναδική ποιότητα ζωής, ενώ προσφέρει άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση.

H Quality Group αυτή την περίοδο αποτελεί μια πολύ σημαντική εταιρεία για την πόλη μας καθώς πέραν από οικιστικά συγκροτήματα έχει σε εξέλιξη σημαντικά έργα που θα αναβαθμίσουν την πόλη μας. Ήδη προχωρά με το μεγάλο έργο της ξενοδοχειακής αλυσίδας Radisson Blu στην περιοχή λιμανιού, έχει ήδη ολοκληρώσει τον όμορφο έργο στο κέντρο της πόλης Quality City Centre ενώ σειρά παίρνει το ερειπωμένο ξενοδοχείο ΚΙΤΙΟΝ στο κέντρο της πόλης.

Αναμφίβολα η εταιρεία έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης μας καθώς επενδύει σε τομείς και σημεία όπου η πόλη μας έχει ανάγκη.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »