Breaking News

Αυτό το Rooftop Lounge Bar θα γίνει must προορισμός της Λάρνακας


Στην καρδία της Λάρνακας, στην ανανεωμένη και εντυπωσιακή Πλατεία Ερμού, εδώ και λίγο καιρό αναμένεται η ξενοδοχειακή άφιξη του Samirana Boutique Hotel. Για να συστηθεί καλύτερα μαζί μας, μας παρουσίασε αρχικά τον Σεπτέμβριο το La Cafette café-bar-restaurant το οποίο και βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου.

Στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου όμως έχει σκαρφαλώσει το Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar! Πρόκειται για έναν εκλεπτυσμένο χώρο με μοντέρνα αισθητική, όπου οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν, δημιουργώντας μια φιλόξενη λάμψη, που θα σου μεταδώσει την άνεση ώστε να το επισκεφθείς με την παρέα σου και να ζήσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης.

Πατώντας το πόδι σου στο Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar θα ενθουσιαστείς με την υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης, η οποία έχει σε πρώτο πλάνο την Πλατεία Ερμού και σε φόντο την φημισμένη Παραλία των Φοινικούδων.

Το Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar μπορείς να το επισκεφθείς από το απόγευμα, και να απολαύσεις τον καφέ σου, και ενώ βραδιάζει έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις μια μεγάλη γκάμα ντόπιων και εισαγόμενων κρασιών, αλλά και μοναδικά Signature & Classic Cocktails σε προσιτές τιμές τα οποία έχουν επιμεληθεί οι έμπειροι bartenders του.

Βάζοντας υπόψη όλα τα πιο πάνω αλλά και το γεγονός ότι θα είναι ένα από τα ελάχιστα bars σε ταράτσα της πόλης μας, είναι μια άφιξη που αξίζει αναμφισβήτητα να επισκεφθείς!
Το Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »