Breaking News

«αλφαγεύση», το νέο περιοδικό για κάθε καταναλωτή, δωρεάν από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ


Ένα πρωτοπόρο περιοδικό κυκλοφόρησαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση των καταναλωτών για σημαντικά προϊόντα, τρόφιμα και άλλα συστατικά της γαστρονομίας, με τίτλο «αλφαγεύση».

Το περιοδικό «αλφαγεύση» είναι μηνιαίο και έχει διττό χαρακτήρα, καθώς συνδυάζει τις προσφορές προϊόντων με παρουσιάσεις και μοναδικές φωτογραφίσεις για τα εν λόγω προϊόντα, την ιστορία τους, tips, συμβουλές, συνταγές και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει ο σύγχρονος καταναλωτής για αυτά. Το περιοδικό διατίθεται δωρεάν σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ παράλληλα διανέμεται κατ οίκον και είναι γραμμένο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Ο Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Γιώργος Θεοδότου, ανέφερε σχετικά: «Στο περιοδικό “αλφαγεύση” αναμείξαμε τη γνώση και το πάθος για το καλό φαγητό, το κρασί και τα φρέσκα υλικά που οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προσφέρουν εδώ και 20 χρόνια στους εκλεκτούς πελάτες τους. Μέσω αυτού, ψάχνουμε και παρουσιάζουμε αγνά προϊόντα από αξιόπιστους παραγωγούς και προμηθευτές και συνθέτουμε με αυτά νόστιμες και εύκολες συνταγές από γνήσια υλικά για κάθε κουζίνα».

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »