Έβαλε τα γιορτινά της η Lidl Food Academy


Η Lidl Food Academy για τρίτη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε τις πόρτες της την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, καλωσορίζοντας όσους επιθυμούσαν να γνωρίσουν αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία της Lidl, σε μια υπέροχη, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Η μέρα ήταν γεμάτη εντυπωσιακές δραστηριότητες και όμορφες εκπλήξεις. Όσοι βρέθηκαν στην Ακαδημία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ζεστό κρασί και τσάι, αλλά και ζεστά, πεντανόστιμα μπισκότα, τα οποία φούρνιζαν συνεχώς ο chef και οι βοηθοί του.

lidlfoodacademyxmas2

Αυτό, όμως, που εντυπωσίασε περισσότερο απ’ όλα, ήταν το live cake decoration από τους έμπειρους chef, οι οποίοι με εξαιρετική μαεστρία έψηναν και διακοσμούσαν  χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, τα οποία ανά μία ώρα κέρδιζε ένας τυχερός νικητής.

Γιορτινές και διασκεδαστικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν και για τους μικρούς επισκέπτες της Lidl Food Academy, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του και έλαβαν μέρος στο παιδικό εργαστήρι, διακοσμώντας σπιτάκια κατασκευασμένα από ψωμί. Ξετρελάθηκαν με το face painting, αλλά και έβγαλαν μοναδικές, Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στο Photobooth.

lidlfoodacademyxmas3



Κύριες Ειδήσεις





Translate »