Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Τιμητική Διάκριση στον 4ο διαγωνισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης


Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, στις 3 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η καθιερωμένη ετήσια δεξίωση που παραθέτει το προεδρικό ζεύγος προς τιμήν των εθελοντών, μαζί με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντών.

 

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν Τιμητικές Διακρίσεις σε τρεις εταιρείες που διακρίθηκαν στον 4ο διαγωνισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στον τομέα του εθελοντισμού. Μεταξύ τους και η Τσιμεντοποία Βασιλικού, για την οποία την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής, Στέλιος Συκοπετρίτης.Ο διαγωνισμός αφορούσε τις καλές πρακτικές και δράσεις που ανέπτυξαν οι εταιρείες με τη συνεργασία εθελοντικών, μη κυβερνητικών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών (ΜΚΟ), συμβάλλοντας στην απάμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Οι διακριθείσες εταιρείες αξιολογήθηκαν από ειδική επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Συντονισμού και Ανάπτυξης του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του ΚΕΒΕ, της ΟΕΒ, του Κυπριακού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και του ΠΣΣΕ.

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στηρίζει έμπρακτα τον εθελοντισμό, μέσα από δράσεις και συνεργασίες με εθελοντικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που έχουν απώτερο σκοπό τη βελτίωση ποιότητας ζωής, την αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων και αναγκών και την ευρεία διάδοση του εθελοντικού πνεύματος.

 

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »