Το «Βeau Rivage» στην Πύλα, αναπτύσσεται α λα «Kassiopi Project»


To fund πέραν του ξενοδοχείου έχει αποκτήσει κι άλλη γη στην περιοχή

Η NCH Capital Inc, που απέκτησε το ξενοδοχείο «Βeau Rivage» στην περιοχή της Πύλας, προσδοκά σε ανάπτυξή του στο πρότυπο του έργου «Kassiopi» που θα ανεγερθεί από το επενδυτικό σχήμα στην Κέρκυρα.

To fund, που πέραν του ξενοδοχείου έχει αποκτήσει κι άλλη γη στην περιοχή, είναι διαχειριστής επενδυτικών κεφαλαίων, με πολυετή εμπειρία διεθνών επενδύσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη, κυρίως σε έργα ανάπτυξης ακινήτων. Οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες αφορούν επιχειρηματικούς τομείς των δημοσίων τίτλων, των ιδιωτικών κεφαλαίων, της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων και ακινήτων.

Η εταιρεία προσανατολίζεται να προχωρήσει σε ανάπτυξη στην περιοχή, σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον. Όπως πληροφορούμαστε, μετά την απόκτηση του ξενοδοχείου και γη στην παρακείμενη περιοχή, μελετά σοβαρά το θέμα της ανάπτυξης ενός έργου που να ισορροπεί το μοντέρνο με το παραδοσιακό και να αναδεικνύει την περιοχή. Κύριος προσανατολισμός είναι να αναπτυχθεί ένα έργο το οποίο να κινείται στη βάση του «Kassiopi Project»:

  • Να πληροί υψηλές προδιαγραφές
  • Να περιλαμβάνει εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχειακό συγκρότημα με αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία επιθυμεί να εμπλέξει τόσο κατά την κατασκευή του έργου όσο και κατά τη διαχείρισή του, κορυφαίο διεθνή όμιλο με εξειδίκευση στη διαχείριση υπερπολυτελών συγκροτημάτων, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητά του.

Η NCH Capital Inc., που άρχισε να επενδύει πρώτα στην Ελλάδα και μετά στην Κύπρο, εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε το 1993, διαχειρίζεται κεφάλαια αξίας πέραν των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και έχει δημιουργήσει 24 επενδυτικά κεφάλαια, πέραν των 90 κατασκευαστικών έργων ενώ ελέγχει 28 εκατ. τ.μ. γης προς αξιοποίηση και διαχειρίζεται ακίνητα συνολικής επιφάνειας 450.000 τ.μ. Διαθέτει δίκτυο γραφείων στις ευρωπαϊκές χώρες που δραστηριοποιείται, τη Ρωσία και Βραζιλία.

Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, έχει επενδύσει και διαχειριστεί γραφεία, αποθηκευτικά κέντρα, έργα ανάπτυξης οικισμών, εμπορικά κέντρα και αγροτεμάχια.

Το ξενοδοχείο «Μπο Ριβάζ», έκτασης 13.364 τ.μ., βρίσκεται στην παραλία της Πύλας. Ήταν ιδιοκτησία της ΠΕΟ και στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη New Marathon. Με την κατάρρευση της εταιρείας, το ξενοδοχείο διέκοψε τη λειτουργία του και παρέμεινε σε πλήρη αδράνεια.

Η επιλογή των έργων στην Κύπρο και Ελλάδα εντάσσεται στους στρατηγικούς σχεδιασμούς της NCH Capital να μετατραπεί σε κορυφαίο «παίχτη» στην τουριστική αγορά των Δυτικών Βαλκανίων με τη δημιουργία υπερπολυτελών θέρετρων σε αναδυόμενες περιοχές χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, μεταξύ των οποίων, η Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Κροατία, Λετονία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία,  Σερβία και Ουκρανία.Κύριες Ειδήσεις

Translate »