Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν και φέτος να είναι δίπλα στα παιδιά


Νέα περίοδος αιτήσεων στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για δωρεάν εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής στα πλαίσια του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία»

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους, συνεχίζουν και φέτος να είναι δίπλα στα παιδιά, με τις δράσεις του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». Ύστερα από την επιτυχία που γνώρισε το πρόγραμμα τη σχολική περίοδο 2016-2017, καθώς συμμετείχαν σε αυτό περισσότερα από 700 παιδιά, ανακοινώθηκε ότι ξεκινούν και πάλι οι αιτήσεις για δωρεάν εξατομικευμένες επισκέψεις σε διαιτολόγους και διατροφολόγους.

Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου (Συ.Δι.Κυ.), οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προσφέρουν και φέτος την ευκαιρία σε πάνω από 2.000 παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες. Τα παιδιά θα μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν ένα από τα εγκεκριμένα μέλη του Συλλόγου που συμμετέχουν, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για δωρεάν ζύγισμα για ένα μήνα.

Η διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής είναι απλή. Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υπογράψουν το σχετικό έντυπο, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών στις Υπεραγορές, προσκομίζοντας και ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γεννήσεως ή της ταυτότητας του παιδιού. Έπειτα, θα λαμβάνουν ένα παραπεμπτικό δελτίο, το οποίο θα πρέπει να επιδείξουν στον ειδικό που θα επισκεφθούν, καθώς και μια λίστα με τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα διαιτολόγους και διατροφολόγους του Συ.Δι.Κυ.

Η υλοποίηση αυτού του προγράμματος για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά, αποτελεί μια ακόμα πρωτοβουλία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ που θέτει ως προτεραιότητα το παιδί. Οι Υπεραγορές στηρίζουν σταθερά δράσεις που αφορούν τα παιδιά μας, δίνοντας έμφαση στον τομέα της υγείας και της ποιότητας ζωής. Η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου δήλωσε σχετικά: «Με γνώμονα την καλή σωματική και πνευματική υγεία, εξακολουθούμε να δουλεύουμε στοχεύοντας στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής των παιδιών σε κάθε επίπεδο. Είμαστε ευτυχείς που οι προσπάθειές μας αποδίδουν καρπούς, ενώ κάθε μας επιτυχία μας δίνει κίνητρο για νέες προκλήσεις, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των μικρών μας φίλων».Κύριες Ειδήσεις

Translate »