Ξενοδοχεία πολλών αστέρων έρχονται στην Λάρνακα


Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι εξελίξεις στον ξενοδοχειακό τομέα της Λάρνακας, με τις επενδύσεις παγκόσμιων αλυσίδων να κλείνουν το μάτι στην Λάρνακα και να κατεβαίνουν έτσι για πρώτη φορά στην Κύπρο. Πρώτη στον χορό η αλυσίδα Radisson, έχει ήδη ανακοινωθεί η κάθοδος της Best Western, ενώ μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα ενός ακόμη κολοσσού στον τομέα του ξενοδοχειακού τομέα το οποίο θα ενισχύσει σημαντικά το τουριστικό προφίλ της πόλης.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία μεταξύ της εταιρείας Sunny Seeker Hotels και μιας άλλης εταιρείας κολοσσού στον ξενοδοχειακό τομέα, η οποία κατεβαίνει Κύπρο για πρώτη φορά. Ενδιαφέρον έχει εκφραστεί και από τον κολοσσό Intercontinental για επενδύσεις στην Λάρνακα, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο επί του παρόντος.

 

Το Radisson resort

Πέραν των τελευταίων ανακοινώσεων για το άνοιγμα του Radisson στην Λευκωσία με τις εργασίες να αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα τέλη του 2019, είναι γνωστά και τα σχέδια της παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Radisson να δραστηριοποιηθεί και πάλι στην Λάρνακα. Σημειώνεται ότι ήδη μετρά ένα χρόνο λειτουργίας το Radisson Blu παρά τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού της πόλης. Το επόμενο βήμα της εταιρείας στην πόλη είναι το Radisson Beach Resort, στον χώρο του γνωστού ξενοδοχείου Princess. Αυτή την περίοδο οι εργασίες είναι σε εξέλιξη ενώ το νέο ξενοδοχείο αναμένεται ότι θα είναι έτοιμο τον Μάιο του 2020.

 

Το Best Western

Σε πάροδο της οδού Ζήνωνος Κιτιέως, μια ανάσα από τις Φοινικούδες θα ανοίξει το πρώτο της ξενοδοχείο η διεθνής αλυσίδα κολοσσού στον τομέα των Best Western. Αυτή την περίοδο αναμένεται η πολεοδομική άδεια. Πρόκειται για city hotel χωρητικότητας 39 δωματίων και πληρότητας 100 κλινών. Δεύτερο West Western αναμένεται τους επόμενους μήνες επίσης στην Λάρνακα, ενώ συνολικά έχουν ανακοινωθεί τρεις νέες μονάδες της ίδιας αλυσίδας στην Κύπρο.

Όνομα έκπληξη

Μετά το Radisson και το Best Western, στην Κύπρο κατεβαίνει μέσω Λάρνακας άλλος ένας κολοσσός στο παγκόσμιο σκηνικό των ξενοδοχείων. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Κ» πρόκειται για αλυσίδα που δραστηριοποιείται με μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο. Το brand συγκαταλέγεται στα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα του κόσμου και το όνομα αυτού αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τέλος του μήνα. Η συμφωνία έχει υπογραφεί μεταξύ θυγατρικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στα ξενοδοχεία τύπου μπουτικ από τον Οκτώβριο. Η πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα της αλυσίδας στην Κύπρο θα στεγάζεται στον χώρο του Q Boutique hotel της Quality Group στην περιοχή Αγίου Λαζάρου. Πρόκειται για ένα μικρό μπουτίκ ξενοδοχείο, χωροθετημένο σε μια ιστορική συνοικία της Λάρνακας πίσω από τον Άγιο Λάζαρο. Θα πρόκειται για πολυτελές ξενοδοχείο με κυπριακό χαρακτήρα, χωρητικότητας 40 δωματίων, και θα απευθύνεται στον τουρίστα και στον επιχειρηματία ταξιδιώτη. Το όνομα της αλυσίδας αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τέλος του μήνα.

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »