Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου και του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας


Υπογράφτηκε χθες στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Λάρνακας, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου και του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν σε ειδική τελετή ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ κ. Στάυρος Σταύρου και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας κ. Χριστάκης Μούσκος.

Σκοπός του Μνημονίου, που τέθηκε άμεσα σε ισχύ για αρχική περίοδο δύο ετών, είναι η θεσμοθέτηση της συνεργασίας μεταξύ των Μερών για την υλοποίηση ενός ευρέος φάσματος στοχευμένων κοινών δράσεων για μείωση της γραφειοκρατίας, την επιτάχυνση της υλοποίησης της ηλεκτρονικής και της πράσινης διακυβέρνησης αλλά κυρίως για την προώθηση της Λάρνακας ως επιχειρηματικού και επενδυτικού κέντρου.

Θα δουλέψουμε όλοι για επίτευξη των κοινών στόχων και είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα επιφέρει τα επιθυμητά για την Λάρνακα αποτελέσματα.

Ευχαριστίες στον Γραμματέα κ. Θεοφάνη Παυλήμπεη , στο Βοηθό Γραμματέα κ. Νικόλα Κυριακίδη, στην Επιτροπή του Δικηγορικού Συλλόγου αλλά και στους συναδέλφους Βαλεντίνο Σωτηρίου και Μαργαρίτα Χατζηττοφή για όλες τους τις προσπάθειες για υλοποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας.Κύριες Ειδήσεις

Translate »