Μερική υποτροφία από RCB Bank για το ΜΒΑ του MIM


Το Mediterranean Institute of Management (ΜΙM) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους νέους πτυχιούχους ότι η RCB Bank, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, θα προσφέρει υποτροφία ύψους €1.142 (δίδακτρα πρώτου τριμήνου) σε φοιτητή που θα εξασφαλίσει την υψηλότερη βαθμολογία στην εξέταση εισδοχής του Προγράμματος ΜΒΑ 2017-2018, που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2017.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις για το διεθνές αναγνωρισμένο Πρόγραμμα ΜΒΑ θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2017. Η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΜΙΜ.

Στόχος του αγγλόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ του ΜΙM είναι να προσφέρει στους νέους πτυχιούχους τόσο ακαδημαϊκή μόρφωση σε επίκαιρα θέματα Διεύθυνσης όσο και την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας της Κύπρου, μέσω πρακτικής κατάρτισης (internship) σε διάφορες επιχειρήσεις / οργανισμούς / κυβερνητικά τμήματα, βελτιώνοντας την απασχολησιμότητα τους.

Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρία τρίμηνα. Αρχίζει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο 2018. Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426, με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας και καταβάλλονται σε ισόποσες δόσεις ανά τρίμηνο. Δείτε το ενημερωτικό έντυπο (Prospectus) του Προγράμματος ΜΒΑ 2017-2018 στον σύνδεσμο.Κύριες Ειδήσεις

Translate »