Ηabitat: Tο νέο εντυπωσιακό έργο της η Quality Group στον κυκλ. κόμβο ΓΣΖ


Η ασχήμια των παλαιών αποθηκών του συνεργατισμού που αντίκρυζε κάποτε κάποιος που ερχόταν στην πόλη από τον δρόμο Αραδίππου Λάρνακας αποτελεί εδώ και λίγο καιρό παρελθόν. Η Quality Group επενδύοντας σε σημαντικά σημεία της πόλης μας τα τελευταία 2 χρόνια αλλάζει ριζικά την είσοδο της πόλης μας από Λευκωσία.

 

 

Οι αποθήκες έχουν κατεδαφιστεί και πλέον με μια γιγαντιαία κάλυψη, η εταιρεία παρουσιάζει το νέο της εντυπωσιακό οικιστικό συγκρότημα HABITAT.

To Habitat είναι ένα άλλο έργο που σηματοδοτεί το νέο αναδυόμενο ορίζοντα της Λάρνακας από την QN Alliance. Δίνοντας έμφαση στις αρθρωτές υψομετρικές αυξήσεις, το Habitat είναι μια πρωτοποριακή ανάπτυξη δύο οικιστικών πύργων (A & B) με συνολικά 80 εξυπηρετούμενα διαμερίσματα και μοναδικά χαρακτηριστικά και εγκαταστάσεις, όλα προσαρμοσμένα για ένα σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ο καθαρός εσωτερικός χώρος των μονάδων είναι σημαντικά μεγαλύτερος από τις μέσες επιλογές στην αγορά. Ένας αριθμός 100 χώρων στάθμευσης εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους και τα αυτοκίνητα των επισκεπτών, ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι προσφέρουν χαρούμενες καθημερινές πολυτελείας, που σπάνια συναντά κάποιος σε οικιστικά συγκροτήματα

Η στρατηγική θέση του έργου προσφέρει άμεση πρόσβαση στο κύριο δίκτυο αυτοκινητοδρόμων, ενώ απέχει λιγότερο από 5 λεπτά από το κέντρο της Λάρνακας.

Σύμφωνα με την εταιρεία το έργο αποτείνεται κυρίως στην τοπική αγορά και ευελπιστεί ότι το πανέμορφο αυτό έργο, το οποίο επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο SCP Architects-Engineers θα δώσει την ευκαιρία σε Κύπριους αγοραστές να αποκτήσουν κάτι περισσότερο από ένα διαμέρισμα.

 

Χαρακτηριστικά έργου

Κτίριο Α:

8 ορόφους + 1 μηχανικό
32 διαμερίσματα
8 x ένα υπνοδωμάτιο 60μ²
16 x δύο υπνοδωμάτια 90 m²
8 x τρία υπνοδωμάτια 108 m²

Κτίριο B:

12 ορόφους
48 διαμερίσματα
12 x ένα υπνοδωμάτιο 60μ²
24 x δύο υπνοδωμάτια 90 m²
12 x τρία υπνοδωμάτια 108 m²

Κοινόχρηστοι χώροι

3 x λόμπι εισόδου
Κοινή κουζίνα και τραπεζαρία
Γυμναστήριο
Κήπος στέγης (κτίριο Α)
Εξωτερική πισίνα & παιδική πισίνα
Εξωτερικό μπαρ
Παιδική χαρά
Διαλογιστική αίθουσα (υπόγειο)

 

 

Δείτε το έργο σε φωτογραφίεςΚύριες Ειδήσεις

Translate »