Η VTT Vasiliko Ltd εισφέρει για τη σίτιση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου – Μαρί


Επιταγή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ παρέδωσε η εταιρεία VTT Vasiliko Ltd (VTTV) για κάλυψη των αναγκών σίτισης των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου – Μαρί

 

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρεται ότι η VTTV αποδεικνύοντας «για ακόμα μία φορά την προσήλωσή της στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, στηρίζει για έκτη συνεχόμενη χρονιά το ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ζυγίου-Μαρί. Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV Γιώργος Παπαναστασίου, παρέδωσε στο Διευθυντή του Σχολείου, επιταγή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ, για κάλυψη των αναγκών σίτισης των μαθητών».

Ο κ. Παπαναστασίου ανέφερε ότι «από την έναρξη της λειτουργίας της στο Βασιλικό, η VTTV επιδιώκει να αποτελεί ενεργό και αναπόσπαστο κομμάτι της περιοχής, βελτιώνοντας μέσω στοχευμένων δράσεων την καθημερινότητα των κατοίκων. Σκοπός μας είναι, μέσω της δραστηριότητάς μας, να είμαστε ωφέλιμοι για τις γειτονικές κοινότητες» είπε και σημείωσε πως «καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες των παιδιών που φοιτούν στο ολοήμερο δημοτικό της περιοχής, στηρίζουμε έμπρακτα τόσο τις οικογένειές τους όσο και το έργο του σχολείου».

Ο Διευθυντής του ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου – Μαρί Χρίστος Χριστοφόρου εξέφρασε «θερμές ευχαριστίες προς τη VTTV για την πολύτιμη συνεισφορά της» και πρόσθεσε πως «η εταιρεία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής, συμβάλλοντας, μέσα από αξιόλογες δράσεις, στην ενίσχυση των Κοινοτήτων».

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕΚύριες Ειδήσεις

Translate »