Η Skyserv ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Κύπρο


Η Skyserv, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον κλάδο της επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών, εγκαινίασε τη λειτουργία της στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας. Με σημαντική εμπειρία σε 36 αεροδρόμια στην Ελλάδα και περισσότερους από 150 πελάτες, η εταιρεία κέρδισε πρόσφατα το διαγωνισμό για την τρίτη άδεια για υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο Γλαύκος Κληρίδης.

Η Skyserv ξεχωρίζει για το επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και περιβαλλοντικής διαχείρισης των υπηρεσιών της. Προσφέρει πλήρες φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την επίγεια εξυπηρέτηση των αερομεταφορών και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε συνεργαζόμενη εταιρία.

Ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις, σε προσλήψεις προσωπικού και στο επιχειρηματικό πλάνο της επόμενης τριετίας προβλέπεται η αύξησή τους, καθώς και η διεύρυνση των διεθνών στρατηγικών συνεργιών. Μετά την αεροπορική εταιρεία SKY express, η οποία δραστηριοποιείται όλο το χρόνο στην Κύπρο αλλάζοντας ήδη το τοπίο των κυπριακών αερομεταφορών, η είσοδος της Skyserv στην κυπριακή αγορά με την επωνυμία Skyserv (Cyprus) Ltd επιβεβαιώνει την βούληση του Ομίλου IOGR να επενδύσει στην κυπριακή αγορά με τρόπο μόνιμο, βιώσιμο και σταθερό, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την Κυπριακή Οικονομία και τον Κυπριακό Τουρισμό.

Όπως δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της Skyserv στην Κύπρο, κ. Νίκος Γρύλος: “Πριν δύο χρόνια ο Όμιλός μας ήρθε στην Κύπρο με τη SKY express. Επενδύσαμε στους ανθρώπους της, εμπιστευτήκαμε τους θεσμούς της και στηρίζουμε τις προοπτικές της οικονομίας της. Η Κύπρος έγινε και δική μας χώρα. Σήμερα κάνουμε ένα βήμα παραπέρα με μια νέα μεγάλη επένδυση στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης (groung handling) του αεροδρομίου. Δημιουργούμε νέες, εξειδικευμένες θέσεις εργασίας και ενισχύουμε μια αγορά που ωφελεί πολλαπλά την κυπριακή οικονομία. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η κοινά επωφελής και επιτυχημένη πορεία θα συνεχιστεί”.Κύριες Ειδήσεις

Translate »