Η Blue Air ανακοινώνει δωρεάν rebooking για τον Ιούλιο


Ο Ιούλιος προορίζεται για διακοπές και ταξίδια. Καθώς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τον Ιούλιο, 47 προορισμοί μέσω του δικτύου της Blue Air είναι διαθέσιμοι με πλήρη ευελιξία για πλήρη ηρεμία.

Όλες οι πτήσεις του Ιουλίου περιλαμβάνουν τώρα τη δυνατότητα δωρεάν rebooking για περίοδο 12 μηνών από την αρχική ημερομηνία ταξιδιού.

Αυτή η προσφορά ισχύει για εισιτήρια της Blue Air που έχουν αγοραστεί μεταξύ 25 και 30 Ιουνίου 2020. Η αλλαγή των ημερομηνιών ταξιδιού σας είναι δυνατή έως και 4 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Μέτρα ασφάλειας υγείας
Η Blue Air έχει εφαρμόσει αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας στα αεροσκάφη της. Όλα τα αεροσκάφη της Blue Air απολυμαίνονται καθημερινά και είναι εξοπλισμένα με φίλτρα αέρα HEPA που συλλαμβάνουν πάνω από το 99,97% των αερομεταφερόμενων μικροβίων στον φιλτραρισμένο αέρα.

Οι επιβάτες της Blue Air υποχρεούνται να φορούν μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, να απολυμαίνουν τα χέρια τους και να αποφεύγουν περιττές κινήσεις μέσα στην καμπίνα. Επιτρέπεται μία χειραποσκευή επί του αεροσκάφους, διαστάσεων 55 x 40 x 20 cm και βάρους έως 10 kg. Τα πληρώματα θα καθοδηγήσουν στους επιβάτες για τα μέτρα υγιεινής και θα διασφαλίσουν τη συμμόρφωσή τους.Κύριες Ειδήσεις

Translate »