Η υπεραγορά της πόλης μας γιορτάζει 35 χρόνια και μοιράζει δώρα


Οι υπεραγορές ΜETRO γιορτάζουν 35 χρόνια παρουσίας τους στην Κυπριακή αγορά και το γιορτάζουν με το δικό τους τρόπο. Με αφετηρία την πόλη μας, το 1982 ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για να φτάσει σήμερα, 35 χρόνια να λειτουργούν 6 υπεραγορές παγκύπρια.

35 χρόνια μέσα από το χρόνο, με σωστή αναπτυξιακή πολιτική και με σεβασμό στον πελάτη, τον προμηθευτή, το συνεργάτη οι υπεραγορές ΜETRO έχτισαν το όνομα τους σε βασικές αξίες, όπως η εντιμότητα, η προσφορά προς την κοινωνία και φυσικά την ποιότητα τους.

 

Σε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν:

Φέτος κλείνουμε 35 χρόνια από την δημιουργία της πρώτης υπεραγοράς METRO στη Λάρνακα, το 1982. Από την αρχή θέσαμε ως κύριο μέλημά μας εσάς σε μια προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης του επιπέδου εξυπηρέτησης και ποιότητας για μία όσο το δυνατό καλύτερη εμπειρία ψωνίσματος. Δεχτήκαμε την αποδοχή και την στήριξή σας και γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα με 6 υπεραγορές.

 

Σας ευχαριστούμε και το γιορτάζουμε μαζί σας!

Κερδίστε πίσω τα ψώνια σας!

Ένας τυχερός κερδίζει ένα δωροκουπόνι αξίας €100 κάθε μέρα!

 

Κάθε μέρα, από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, ένας τυχερός θα κερδίζει ένα δωροκουπόνι αξίας €100 για ψώνια από τα METRO.

Με κάθε €20 αγορές μπαίνετε αυτόματα στην καθημερινή κλήρωση για δωροκουπόνια METRO αξίας €100.

Για να μπείτε στην κλήρωση πρέπει να είστε κάτοχοι METROcard. Οι τυχεροί θα ειδοποιούνται τηλεφωνικά και θα ανακοινώνονται κάθε μέρα στα METRO και στο facebook.

35 χρόνια στα METRO μετράτε εσείς.Κύριες Ειδήσεις

Translate »