Επαναρχίζουν οι πτήσεις της Jet2 προς Κύπρο


Την επόμενη εβδομάδα αρχίζει ξανά τις πτήσεις από τη Βρετανία προς την Κύπρο η βρετανική Jet2, που είχε αναστείλει το πρόγραμμά της στην αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις 30 Ιουλίου η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως «δεν είχε επιλογή» από το να ακυρώσει τα ταξίδια προς την Κύπρο έως τις 17 Αυγούστου, λόγω των «απαγορευτικών περιορισμών εισόδου» στη χώρα, αναφερόμενη στην υποχρέωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ και συμπλήρωσης εγγράφων που απαιτούνται από τους επισκέπτες από τη Βρετανία.

Από την επόμενη εβδομάδα η Λάρνακα και η Πάφος θα εξυπηρετούνται από πτήσεις της Jet2 από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, των East Midlands (στην πόλη Ντάρμπι), του Εδιμβούργου, της Γλασκώβης, του Λιντς/Μπράντφορντ, του Στάνστεντ του Λονδίνου, του Μάντσεστερ και του Νιούκαστλ.

Η εταιρεία έχει αναφέρει αύξηση ενδιαφέροντος για την Κύπρο τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2 Στιβ Χίπι δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ξαναρχίζουμε τις πτήσεις μας και το πρόγραμμα διακοπών στην Κύπρο από τις 17 Αυγούστου και κοιτώντας τη ζήτηση είναι πολύ ξεκάθαρο πόσο αδημονούν οι πελάτες μας για τις διακοπές που αξίζουν στην κυπριακή λιακάδα».

Ο κ. Χίπι συμπλήρωσε ότι προσφέρεται μεγάλη επιλογή πτήσεων και πακέτων διακοπών προς την Κύπρο από τις οκτώ βρετανικές βάσεις της Jet2, καθώς επίσης «φανταστικές» προσφορές.

Παραδέχθηκε ότι η μεγάλη αβεβαιότητα αυτής της χρονιάς δημιούργησε προκλήσεις, αλλά διαβεβαίωσε τους πελάτες της Jet2 ότι έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στον καταρτισμό των πακέτων διακοπών της εταιρείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕΚύριες Ειδήσεις

Translate »