ΑΚΕΛ Λάρνακας: Η έναρξη των κατεδαφίσεων σηματοδοτεί νέα εποχή για τη Λάρνακα


Με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ Λάρνακας εκφράζει την ικανοποίηση του για την έναρξη των κατεφαφίσεων από τις εταιρείες Ελληνικά Πετρέλαια και Πετρολίνα. 

Ανακοίνωση

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την έναρξη των κατεδαφίσεων από τις Εταιρείες Ελληνικά πετρέλαια και Πετρολίνα.

Η έναρξη των κατεδαφίσεων σηματοδοτεί νέα εποχή για τη Λάρνακα.  Για τους Λαρνακείς είναι σημαντική, ιστορική εξέλιξη αφού αφορά αίτημα και αγώνες πολλών χρόνων.

Η προσπάθεια πλέον επικεντρώνεται στη μετακίνηση των εγκαταστάσεων υγραερίου,  εντός των καθορισθέντων χρονοδιαγραμμάτων.

Συγχαίρουμε όλους όσοι συνέβαλαν για να μπορέσει επιτέλους να γίνει πραγματικότητα η μετακίνηση των εγκαταστάσεων. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε το Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα για την επίμονη και επίπονη προσπάθεια για το χρονοδιάγραμμα  το οποίο ετοιμάστηκε και παρακολουθείται  στενά από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγχαίρουμε τους λειτουργούς που έχουν την ευθύνη και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τη θετική αντιμετώπιση από την Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Νατάσα Πηλείδου.Κύριες Ειδήσεις

Translate »