Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες για το 11όροφο κτίριο της Quality Group ”The Q”


Της Νίκης Μιχαήλ

H Quality Group συνεχίζει την επενδυτική/επεκτατική της πορεία ενώ παράλληλα επιτελεί και ένα αξιέπαινο κοινωνικό στην πόλη μας.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε και μέσα από τη σελίδα μας για τα έργα που θα ανεγερθούν στη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, με τέσσερα έργα τα οποία όλα μαζί θα συνθέτουν ένα μεγαλεπήβολο project στην περιοχή ύψους περίπου €16,5 εκατ.

Η αρχή των κατασκευαστικών έργων έγινε ήδη και αφορά το ”The Q”  το οποίο θα είναι ετοιμοπαράδοτο σε ένα χρόνο.

Το «The Q» είναι ένας εικονικός πύργος με εργονομικούς χώρους για γραφεία και καταστήματα, ο οποίος διέπεται από τις τελευταίες τάσεις στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Θα προσφέρει εργονομικούς χώρους γραφείων και καταστήματα και ο αρχιτεκτονικός του σχεδιασμός θα δώσει μια όμορφη πινελιά στην περιοχή, αφού σχεδιάστηκε ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο scp architects – engineers  που εδρεύει στην πόλη μας. 

Ήδη στο χώρο έχουν ξεκινήσει τα κατασκευαστικά και οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά, όπως φαίνεται στην πιο κάτω φωτογραφία που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας.

Το νέο έργο της Quality Group σίγουρα έρχεται να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη μας καθώς ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ξένες εταιρείας για να δραστηριοποιηθούν κάτι που θα φέρει και νέες θέσεις εργασίας στην πόλη μας.

Χαρακτηριστικά:
• 11 ορόφους γραφείου 128μ2 (με μικρή κουζίνα και 2 τουαλέτες)
• Κατάστημα Ισόγειο – 116m2
• Υπόγειο – Καφετέρια, βεράντα, διαμορφωμένοι κήποι
• Μεζονέτα – 60μ2 (με μικρή κουζίνα & τουαλέτα)
• Χώροι ανοιχτού χώρου – μπορούν να χωριστούν ως εξής:
– 25μ2 υποδοχή
– Συνεδριακό χώρο 22μ2
– 26m2 ανοικτό χώρο για να φιλοξενήσει γραφεία
– Γραφείο διευθυντή 27 τ.μ.
• Σύνολο 32 θέσεις στάθμευσης (15 στο υπόγειο και 14 στο ισόγειο – 3 θέσεις στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες)

Το έργο θα προσφέρει πανοραμική θέα προς την πόλη και την Αλυκή.

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
ΔημοσιογράφοςΚύριες Ειδήσεις

Translate »