Πυρετός πλειστηριασμών: Στο σφυρί σπίτια, ξενοδοχεία και Mall εκ.-Τι ισχύει για Λάρνακα


Στο σφυρί από σπίτια και ξενοδοχεία μέχρι και Mall πέραν των 30 εκατομμυρίων.

 

Πυρετός πλειστηριασμών μέσα στον Οκτώβριο όπου δημοπρατούνται δεκάδες σπίτια και διαμερίσματα τη στιγμή που αναζητείται λύση για τα ΜΕΔ καθώς και ξενοδοχεία αλλά και Mall εκατομμυρίων.

 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Κατοικίες

Το σφυρί θα πέσει για όλες τις επαρχίες και για σπίτια όλων των βαλάντιων με τη Λευκωσία να έχει και πάλι τα αρνητικά πρωτεία αφού μόνο στην πρωτεύουσα δημοπρατούνται 10 ακίνητα (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα οικόπεδα).

 

Λάρνακα

Στη Λάρνακα βγαίνουν  στο σφυρί :

Ισόγεια κατοικία στην Αραδίππου αξίας 86, 800 χιλιάδων, διαμέρισμα αξίας 69,200 χιλιάδων καθώς και ισόγεια κατοικία αξίας 129,200 χιλιάδων.

 

 

 

 

Εμπορικά καταστήματα

Την ίδια στιγμή στο σφυρί βγαίνουν  και αρκετές επιχειρήσεις ανάμεσα στις οποίες και ένα Σουπερμάρκετ στο Φρέναρος αξίας 716 χιλιάδων ευρώ, και ένα κατάστημα/εργαστήριο στη Σωτήρα με αξία πέραν του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ανάμεσα στα δεκάδες εμπορικά ακίνητα που υπάρχουν στις σελίδες των τραπεζών ξεχωρίζει και το εμπορικό κέντρο στα Λατσιά αξίας  34 εκατομμυρίων, το ξενοδοχείο στην Πύλα αξίας 7,5 εκατομμυρίων και οι δύο υπεραγορές στην Πάφο αξίας 1,950 εκ και 3,626 εκ.

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »