Méditerranée – Νέα άφιξη με Μυρωδιά Ανατολής στην Ερμού


Ακόμη ένα εστιατόριο άνοιξε τις πύλες του για τους λάτρεις του Λιβανέζικου φαγητού με επιρροές και από την Μεσογειακή κουζίνα. Πρόκειται για το Mediterranee Restaurant το οποίο βρίσκεται στον 5ο όροφο του ολοκαίνουργιου Samirana Boutique Hotel στην καρδιά της Λάρνακας.

Με την είσοδο σου στο εστιατόριο, σε πρώτη φάση, θα σε κερδίσει η διακόσμηση του χώρου η οποία αποπνέει ένα αέρας ανατολής με πολλές φινετσάτες λεπτομέρειες. Ακολούθως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα αισθανθείς και την ζεστή υποδοχή των ανθρώπων που το περιτριγυρίζουν και είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Και τώρα στο ψητό: οι αυθεντικές ανατολίτικες γεύσεις είναι αυτές που τελικά θα σε μαγέψουν και θα σε ταξιδέψουν στην Ανατολή, αφού οι εξαιρετικές γεύσεις και τα αρώματα που αναδύονται πιστοποιούν ότι θα έχεις μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Καταρτισμένα από μοναδικές νότες γεύσεων από τα μυστικά μείγματα μπαχαρικών και βοτάνων της Ανατολής, τα πιάτα μας θα σας συναρπάσουν!

 

Το μενού περιλαμβάνει κρύα και ζεστά πιάτα, που ετοιμάζονται καθημερινά από ολόφρεσκα υλικά. Μέσα θα βρεις σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκά από παραδοσιακά λιβανέζικα πιάτα, όπως το φαλάφελ και το ταμπουλέ, η μελιτζανοσαλάτα μέχρι κίμπε και κεμπάμπ. Η εμπειρία σου θα τελειώσει με μία γλυκιά γεύση από μαχαλεπί Λιβανέζικο ή κιουνεφέ. Και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.

 

 

Αν αγαπάς λοιπόν την ένταση στο πιάτο σου, και τις χορταστικές μερίδες, το Mediterranee θα σου κλέψει την καρδιά.

Mπορείς να απολαύσεις τα πιάτα και στο σπίτι σου επιλέγοντας την υπηρεσία Take Away μέχρι τις 21:00!

Για παραγγελίες καλέστε στο 24 040 00.

Δείτε το μενού εδώ ➡ https://bit.ly/2VqJhJx.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »