Breaking News

Hero Donuts and more: Ένα ταξίδι γεύσεων μέσα από λαχταριστά ντόνατς


Της Νάσιας Γεωργίου

 

Το City of Larnaka επισκέφτηκε το Hero Donuts and More, ένα μικρό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής στο κέντρο της Λάρνακας. Το Hero Donuts and More γλυκαίνει καθημερινά την πόλη μας με μια μεγάλη ποικιλία από λαχταριστά ντόνατς τα οποία παρασκευάζονται καθημερινά από το νεαρό ιδιοκτήτη του, τον Αντώνη Χριστοδούλου.  Επίσης, προσφέρει κρύο και ζεστό καφέ άλλα και δροσερές σαλάτες και σάντουιτς.

 

 

Όνειρο ζωής η δική μου επιχείρηση

Ο Αντώνης Χριστοδούλου, μας αναφέρει ότι η  επιχείρηση ήταν ένα όνειρο ζωής αφού πάντα επιθυμούσε να δημιουργήσει κάτι δικό του. Λόγω της μεγάλης απήχησης των ντόνατς τα τελευταία χρόνια η οποία ξεκίνησε από το εξωτερικό και έφθασε και στην Κύπρο αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό το γλυκό μονοπάτι. Επίσης ο Αντώνης μας αναφέρει ότι ακόμη ένας λόγος που τον ώθησε να δραστηριοποιηθεί ήταν το ότι στην πόλη μας δεν υπήρχε ανάλογη επιχείρηση όταν ξεκίνησε.

 

 

Ονομασία βγαλμένη από Ήρωες της ζωής

Όσο για το όνομα της επιχείρησης δεν αποτελούσε τύχη αλλά ένα βάθη νόημα. Το όνομα ήρωες των ντόνατς ξεκίνησε από τα δύο παιδιά του αδελφού του τα οποία, όταν ήταν άνεργος και τα ρωτούσε τι θα ήθελαν να τους μαγειρέψει εκείνα ζητούσαν καθημερινά ντόνατς. Πιο συγκεκριμένα το όνομα αναφέρεται σε κάθε ήρωα της ζωής και ακόμη περισσότερα σε μικρά παιδιά που περνάνε δύσκολα με θέματα υγείας, κακομεταχείρισης ή φτώχειας και με ένα ντόνατ επανέρχεται στο πρόσωπο τους το χαμόγελο.

 

Ο ζαχαροπλάστης

Ο ίδιος μας ανέφερε πως έκανε έρευνα για τα ντόνατς, δοκίμασε πολλές συνταγές, πειραματίστηκε, τόλμησε και αποτελεί σήμερα ένα σπεσιαλίστα των μικρών στρογγυλών αυτών γλυκών. Αρχικά ξεκίνησε ερασιτεχνικά να φτιάχνει ντόνατς σε φίλους και να τα πουλάει, όταν προώθησε την δουλεία του στο instagram είχε άμεση και τεράστια ανταπόκριση και αυτή  ήταν μόνο η μία αφορμή για να δημιουργήσει σήμερα το μικρό του εργαστήρι. Άρχισε να μαγειρεύει από παιδί αφού η μητέρα του δούλευε, και αυτός ήταν που μαγείρευε σπίτι. Όπως μας ανέφερε είναι αυτοδίδακτος και κάποιες φορές αυτό δεν αρέσει στον κόσμο. Ακόμη μας είπε πως νιώθει όμορφα όταν επιβραβεύεται η δουλειά του από τον κόσμο.

 

 

Τι άλλο θα βρείτε:

Ο κόσμο αγαπά τα ντόνατς και αυτό είναι γεγονός,  απλά λόγω των θερμίδων τους δεν μπορούν να αγοράζονται σε καθημερινή βάση.

 

 

Το Hero Donuts and more δεν αναφέρεται μόνο στον πελάτη σε ατομικό επίπεδο αλλά μπορεί να παρέχει μεγαλύτερες ποσότητες. Αν σκοπεύετε λοιπόν να πάτε μια επίσκεψη, μπορείτε να παραγγείλετε τα αφράτα σπιτικά ντόνατς  και να τα προσφέρεται σε αυτούς που αγαπάτε. Ακόμη μπορείτε να παραγγείλετε για γενέθλια εντυπωσιακές τούρτες, ή ντόνατς ώστε να μην δυσκολεύετε αυτούς που θα σερβιριστούν. Ακόμη αν έχετε αρραβώνες, βαφτίσια ή αν θέλετε να φτιάξετε ένα candy table.

 

Το Hero Donuts and more προσφέρει τη δυνατότητα σε μεγάλες παραγγελίες ντόνατς να δημιουργήσει ο κάθε πελάτης τα ντόνατς που θέλει με ότι γέμιση και σχήμα επιθυμεί. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη Αντώνη οι περισσότεροι πελάτες  επικοινωνούν μαζί τους μέσα από τα social media και τους στέλνουν φωτογραφίες από ντόνατς τα οποία βρίσκουν και αυτοί τους το δημιουργούν.

 

Στο μικρό γλυκό κατάστημα θα βρείτε νέες γεύσεις και περίεργες δημιουργίες αφού στόχος του καταστήματος είναι να  παντρέψει γεύσεις γλυκών μέσα σε ντόνατς. Δηλαδή μπορείτε να βρείτε ντόνατς μπουγάτσας, cheesecake, creame brulee και πολλά αλλά. Όμως μπορεί κάνεις να βρει και τις πιο κλασικές γεύσης για αυτούς που προτιμούν να μην τολμήσουν και να πάνε στα σίγουρα.

 

O ιδιοκτήτης της επιχείρησης μας είπε: «Προσπαθώ να πραγματοποιώ της επιθυμίες του κόσμου αλλά και να του προτείνω νέες γεύσεις ώστε να πειραματιστούν. Φτιάχνουμε καθημερινά νέα ντόνατς φρέσκα και με πολύ αγάπη, όλα αυτά συνοδευόμενα από καλή εξυπηρέτηση και εγγυημένη γεύση».

 

Η επιχείρηση βρίσκεται κοντά στην πόλη στην οδό Συνεργατισμού 3 ενώ πραγματοποιούνται delivery και take away.

Facebook

Instagram

Τηλ.: 99779004

 

Ακολουθεί φωτοπαρουσίαση της επιχείρησηςΚύριες Ειδήσεις

Translate »